Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2010 15:06 - Как един мъж показава на една жена,че иска сериозна връзка с нея и какво е сериозна връзка за един мъж
Автор: realtornado Категория: Тя и той   
Прочетен: 239677 Коментари: 172 Гласове:
12

Последна промяна: 26.03.2010 15:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Този въпрос ми беше зададен в коментар към мой пост и мисля, че ще е интересно за жените да дам мъжката гледна точка в детайли и да чуя двете страни какво мислят по въпроса.
Ще започна с това какво е сериозна връзка за един мъж.
Захващам от далече темата. По-голямата част от мъжете се водят само и единствено от външния вид на една жена за да определят какво чувстват към нея и какво искат от нея. Тези които търсят и други неща в жените са рядкост. Много жени твърдят, че това не е така по простата причина, че мъжете с които са не могат да им кажат просто супер си секси или красива и за това съм с теб. Разбира се може и да има други неща които да харесваме в една жена, но те нямат и една стотна от "тежестта" на външния вид. Мъжете знаят или усещат, че жените искат да виждат повече в тях от колкото парче месо и ако не им кажем допълнителни причина да сме с тях просто връзката е обречена. Но истината е и че да ги няма тези други неща пак ще искаме със същата сила да сме с това красиво момиче. Има я и другата страна. Самите мъже твърдят, че искат жена с еди какви си качества, интереси и т.н., да има какво да си кажат с тях и че едно красиво, но "кухо" момиче няма да им е интересно. Това в огромна част от случаите се дължи на факта, че те нямат качествата и не са достатъчно привлекателни за другия пол за да си "хванат" супер привлекателно момиче. Много от тях са рязани грубо и са виждали само лошата страна на такива момчиета и за това те си налагат мнението (се самозаблуждават), че всички привлекателни жени са "развалени". Просто алтернативата е твърде болезнена да бъде приета - че не са достатъчно привлекателни да си намерят супер красиво гадже.
С две думи - мъжете гледаме само външния вид за да решим какво искаме от една жена. Изключенията са мъжете с избор разбира се. Те искат освен външен вид и други неща.
След като решим, че едно момиче е достатъчно привлекателно за нас (минава над определена летва, която е на различна височина в зависимост от моментното състояние на мъжа) или че от избора който имаме това е една от най-привлекателните момичета които можем да спечелим ние решаваме, че искаме да сме непрекъснато с това момиче и тя да не се вижда с други мъже. Започваме да я ревнуваме(жени това е един от признаците колко ви харесват..просто не го използвайте като оръжие).  Ако тя не минава летвата искаме просто само секс за един път или някакъв кратък период (месец, два, три, дори до година). Това между другото обърква много жените и се чудят какво става, защо в началото се е държал еди как си, после по друг начин.
Та значи мъжа вижда, че жената минава над тази въображаема летва и започва да иска да е колкото се може по често с нея и не само за да прави секс, а различни неща. Например да ходят някъде, да излизат заедно и т.н. Освен това започва да я ревнува силно. Не трябва да се бърка здравословната и нормална ревност с ненормалното обсебващо чувство на собственост и агресия което обзема някои комплексирани мъже понякога. Ревността те кара да се чувстваш слаб и зле, а не агресивен и страшен. Разбира се много от мъжете ги избива на агресия към мъжа повод за това чувство, но не и към жената. Ако това се случи това означава сериозен проблем във връзката (нейн край), проблеми в главата на мъжа (комплекси и т.н.) или осъзнаване на факта, че повече няма шанс с това момиче и желание за отмъщение.
Обобщаващо: сериозна връзка за един мъж означава, че супер много харесва това момиче и иска да я смята само за негово, да не допуска други мъже край нея, желание да е непрекъсанато с нея и да правят различни неща заедно, да я е ревнува, да е "рицарят" за това момиче, момичето да го "боготвори" и да го кара са се чувства единствен и всичко това да го усеща че няма да изстине за месеци напред поне. Това не означава, че не би изневерил. Както има една приказка: Моето си е мое, чуждото е общо.
Как един мъж показва на една жена,че иска сериозна връзка с нея?
За да бъдем изчерпателни трябва да говорим и за косвените признаци и за тези които мъжа показва съзнателно.
Косвените могат да бъдат извлечени от това което мъжа прави в сериозна връзка по-горе. Това означава, че ако не ревнува, не иска да излиза с момичето да правят различни неща, не й звъни от време на време просто да се чуват, не й се притичва на помощ като си пореже пръстчето, не се обърква и притеснява малко поне в началото, не прави спонтанни и понякога глупави неща, не я гледа влюбено с онова леко глуповато изражение значи това което става с това момиче не е сериозно. Разбира се някои от признаците може да ги няма, освен това тези не са всички. Въпроса е колко от тях ги има.
А какво показваме - ами тук лошото е, че в началото и да искаме само секс пак се държим по същия начин както и ако искаме сериозна връзка. Само сме малко по-нетърпеливи да получим секс ако не искаме сериозна връзка и уважението към това момиче е по-ниско и това се вижда в отношението.
Мъжете и двата случая обгрижваме момичето, слагаме хубавата си страна на показ, правим се на кавалери и роматични души, горовим и споделяме, правим се на чувствителни или обратното на корави в зависимост от ситуацията, правим различни жестове към момичето, водим го на различни готини места. След като правим секс ако не искаме сериозна връзка нещата рязко или постепенно почват да се изпаряват, ставаме раздразнителни и нетърпеливи, говорим за обсебване и такива неща, искаме "лично пространство" и т.н. Поради таиз причина жените се опитват да ни тестват колко ги харесваме за да не изпаднат в тази ситуация. Лошото е, че някои жени не разбират, че трябва да си голям мухльо за да минеш някои от грешните тестове на които не подлагат. Просто мъж със самочувстие и избор не би се унижил да мине някои от тестовете или дори да се подложи на тях. Примери няма да давам тук.

Това е по темата за сега. Ако ми дойде още нещо ще го допълня.
Стреляйте :)








Тагове:   връзка,   мъж,   как,   Какво,


Гласувай:
16



1. swan16 - Бях доста шокирана и разочарована ...
26.03.2010 15:20
Бях доста шокирана и разочарована от прочетеното.Чудя се дали избиваш комплекси или наистина така мислиш?Защотото ако мислиш така ще е доста тъжно за жената с която ще бъдеш.Радвам се, че има и една друга категория от умни и привлекателни мъже, които определено не мислят като теб.Успех в сериозната за теб връзка, колкото и несериозла да звучи за мен тя.....
цитирай
2. realtornado - За истините
26.03.2010 15:27
Разбира се, че си разочарована. Това не е е роматичен роман,а моята мъжка гледна точка. Съжелявам че не е красива за теб.
Всеки има комплекси, аз включително. Въпроса е колко са силни и дълбоки. Дали избивам комплекси с това което пиша... каквото и да кажа няма да има смисъл.
Не съм тук за да съм романтичен, за да се харесвам и за да обличам в красиви дрешки на нещата между мъжа и жената, а за да казвам истината. Поне както аз я виждам.
Ако смяташ, че нещо от това което съм написал не е така се обоснови. Това което правиш е да се изкажеш емоционално.
Не всеки му харесва истината и не всеки може да я приеме. Така както факта, че доказателства за бог и душа няма и че след смърта няма нищо.
Но се радвам, че все още роматични жени защото иначе е много скучен живота само с практични.
цитирай
3. swan16 - Нека те попитам едно просто нещо...
26.03.2010 15:35
Нека те попитам едно просто нещо-кое определя за теб колко е красива жената?И какво се случва с нея когато вече не е така млада и красива- вече не си с нея и намираш нова по-млада и красива?
цитирай
4. анонимен - Гошо
26.03.2010 15:36
Ти в час ли си ?
Все едно ми описваш движението на цените на ябълките на пазара.
За хора ли приказваш или за излъскани ябълки?


цитирай
5. realtornado - Нека те попитам едно просто нещо...
26.03.2010 15:39
Критериите за красива жена при всички мъже се покриват доста добре с малки изключения. Не може да не знаеш кои жени мъжете намираме за красиви.
Излизал съм с много по връзастни жени от мен и ми е харсевало. Вързастта дава отражение точно толкова колкото й се позволи. Но ако се запуснеш и оставиш тялото си на произвола на мързела и липсата на внимание тогава вече има проблем. Ако едно момиче с което съм се запусне и вече не е красива ще й помогна да се превърне обратно в това момиче което е била в началото. Ако тя не иска да го направи заради мен значи и аз не искам да съм с нея.
Ти ще бъдеш ли с мъж, който си видяла че е весел, амбициозен, готин,със суперско отношение, а след това с времето става мързелив, изнервен, с лошо отношение? Всеки търси различни неща. Не може да се чудиш, че мъжете не гледаме това което и вие гледате. Все едно аз да ти кажа... ама как няма да гледаш само външния вид... ами децата ти грозни ли искаш да са?!?!
Мисля,ч е въпроса ти е: Ще харесваш ли жената до теб ако стане непривлекателна по каквата и причина да е. Отговора ми е НЕ!
цитирай
6. realtornado - За Гошо
26.03.2010 15:48
Гошо, обиждал ли си жена, удрял ли си жена дори леко, зарязвал ли си я след една вечер, напивал ли си се като прасе и да ходиш да притесняваш жена, притеснявал ли си жена след като ти покаже че не иска да е с теб?
При мен отговора на всички въпроси е Не. А при теб...
Едно Да и аз мога да те питам дали си в час.
А това за ябълките и пазара е няква неясна за мен аналогия.
цитирай
7. анонимен - izvinqvai. . tuk za hartesvane li ...
26.03.2010 15:51
izvinqvai ..tuk za hartesvane li samo pi6e6..vizualno..ili i za lubov....
цитирай
8. xxxx - Уникално, уникално е, мдааа ХА-ха
26.03.2010 15:53
уникално е по разсъжденията на отношенията хъхъхъ
:p

цитирай
9. swan16 - А какво ще правя аз като си остана ...
26.03.2010 15:54
А какво ще правя аз като си остана красива, но ти с годините станеш импотентен и вече не ме задоволяваш?
цитирай
10. realtornado - За Анонимен
26.03.2010 16:01
Когато мъжете харесваме някой над тази летва за която говоря това включва и любовта. В смисъл мъжете можем да изпитваме любов дори и само заради външния вид на една жена. И това може да се види много често между мъж и жена, защото виждаш че жената се отнася като абсолютен боклук с мъжа до себе си, а той продължава да търчи подире й. Това което описвам за сериозната връзка включва и любовта при мъжа.
цитирай
11. realtornado - за Swan16
26.03.2010 16:04
swan16 написа:
А какво ще правя аз като си остана красива, но ти с годините станеш импотентен и вече не ме задоволяваш?

Мисля. че целта ти е да ме обидиш, а не да получиш отговор на въпроса, но все пак ще отговоря.
Искам момичето до мен да ме харесва и да й давам всичко от което има нужда. Ако не мога да й дам това което иска и го усетя сам ще й кажа да потърси щастието си другаде.
Искам човека до мен да ме напусна ако стана импотентен, осакатен или по какъвто и начин да стана нежелан от нея!
Може в сампта да умра, зарязан от всички които обичам, но няма да се задоволя с нещо половинчато.
Това разбира се вече не е мъжката гледана точка, а само моята.
цитирай
12. swan16 - Дали не бъркаш нагона с любов?
26.03.2010 16:04
Дали не бъркаш нагона с любов?
цитирай
13. анонимен - Както винаги жените пак не разбраха, въпреки че го каза съвсем ясно.
26.03.2010 16:08
Споделям разбира се, а онова за мъжете които търсят жени с еди какви си качества и интереси е доста точно казано. Жени и пичове разберете, пича съзнава че обратната анлогия е вярна, просто ви обяснява как той вижда нещата. Доста е краен разбира се но това не променя нещата. Задайте си въпроса: ако имате красив и грозен мъж с еднакви останали положителни качества кой ще изберете. Моя извод е че вида е поне толкова важен колкото всичко останало.
цитирай
14. realtornado - за Swan16
26.03.2010 16:09
Ще ти кажа какво е любовта лично за мен. Ще го направя в пост, че не е тук мястото.
цитирай
15. realtornado - За Анонимен, 13
26.03.2010 16:32
При избора си жените гледат други неща.
цитирай
16. анонимен - мноо си зле пич......
26.03.2010 16:53
лошото е, че в бг повечето са като теб и по-зле.....
като мъж мога да ти кажа, че си получил това, което заслужаваш ;)))
цитирай
17. realtornado - За анонимен 16
26.03.2010 16:58
Всъщност това е обощение на това което съм видял. Аз искам и намирам повече неща в една жена, но това ще го разбереш само ако четеш между редовете.
За теб същите въпроси които дадох на Гошо по горе:
Обиждал ли си жена, удрял ли си жена дори леко, зарязвал ли си я след една вечер, напивал ли си се като прасе и да ходиш да притесняваш жена, притеснявал ли си жена след като ти покаже че не иска да е с теб?
Има ли някъде Да? Ако има ...
цитирай
18. swan16 - Целта ми в никой случай не е да те о...
26.03.2010 16:58
Целта ми в никой случай не е да те обидя.Ако беше такава просто щях да те нарека задник например.Просто разсъждавам върху определена ситуация и ми е интересна мъжката ти гледна точка щом си бил така добър да ни споделиш и останалата.Само ще ти кажа, че човек получва точно толкова колкото поиска и заслужава.
цитирай
19. realtornado - Swan16
26.03.2010 17:01
Обидата може да е по изтънчена и освен това може да не е единствената цел.
Всеки получава това което успява да си извоюва... дори не е задължително да го иска...още по-малко да го заслужава ;)
Искаш ли примери...
цитирай
20. анонимен - Аааааа, сега има и друга категория ...
26.03.2010 17:02
Аааааа, сега има и друга категория мъже. Някои не гледат красотата, а дали жената е богата за да ги издържа. Виж Биг брадър като пример.
цитирай
21. swan16 - Не, не ми е нужна излишна суета. Б...
26.03.2010 17:03
Не, не ми е нужна излишна суета.Благодаря.
цитирай
22. realtornado - Анонимен 20
26.03.2010 17:04
Има и категория мъже, които харесват други мъже, има категория мъже които искат да го правят с деца, има такива които искат - с животни...
Целта ни е друга тук...
цитирай
23. realtornado - за Swan16
26.03.2010 17:05
swan16 написа:
Не, не ми е нужна излишна суета.Благодаря.

Извинявай, но мога ли да попитам на колко години си?
цитирай
24. анонимен - Не говоря за сексуални извращения, ...
26.03.2010 17:06
Не говоря за сексуални извращения, а какво харесват мъжете в една сериозна връзка. Някои- парите на първо място.
цитирай
25. realtornado - За Анонимен 24
26.03.2010 17:09
Това което казвам е обощаващо за най-голямата част от мъжете. Винаги има изключения и нямаме време, интерес и желание да ги изброяваме и коментираме.
цитирай
26. swan16 - 34.
26.03.2010 17:10
34.
цитирай
27. анонимен - Гошо
26.03.2010 17:18
много работи са ти неясни
развивай си теориите
цитирай
28. realtornado - за Гошо
26.03.2010 17:25
Много добре структурирано мнение, аргументите ти са железни и няма как да отговоря дори.
Освен да ти благодаря за това че изтъкна къде бъркам и мога да се поправя друго не виждам.

цитирай
29. hinki - :)
26.03.2010 17:31
Ей тук ви представям Теория на стълбата:
http://debian.fmi.uni-sofia.bg/~vls/public/ladder/Ladder%20Theory.htm
Досега не съм открил изключения от нея.
цитирай
30. анонимен - hinki
26.03.2010 17:38
"Маги започва да се чука с бандит-велосипедист." хахахаха! Гениално! Трепач направо!
цитирай
31. realtornado - за hinki
26.03.2010 17:39
Много от нещата там от опит и наблюдение виждам, че са грешни. Има и вярни работи.
цитирай
32. анонимен - Благодаря, че сподели с нас твоята ...
26.03.2010 18:14
Благодаря,че сподели с нас твоята гледна точка-аз съм тази,която ти зададе въпроса и наистина съм трогната,че отдели цял пост,за да ми отговориш.Честно казано с всичко ,което си написал ми даде отговор на много мои въпроси.Все пак как ще обясниш факта,че има немалко хубави,образовани и успели мъже с откровено грозно жени? При това много грозни и далече от тяхното ниво,в каквото и д а е отношение?Може би ще кажеш ти-те са комплексирани или имат някакъв друг проблем,които само такива жени биха могли да търпят-за мен отогворът е ,че не са наясно какво те представляват,за д азнаят какво да искат.Пример-адвокат с продавачка,лекар с лаборантка и т.н. Тези мъже нямат самочувствие,за да бъдат с качествена жена.Това,за което ми говориш никоя самоуважаваща се жена,още по-малко красива,освен ако не е твърде глупава, няма да го търпи-да боготвори,да я ревнуват,да й кръшкат и забравих още там какви неща.Гордееш се с факта,че никога не си досаждал на жена ,не си удрял,обиждал и т.н. и това е наистина похвално.Но отношението ,което очакваш о т любимата жена не е никак кавалерско,а тъпчещо и това обезсмисля всичките ти хубави качества,изброени по-горе. А жените,които най-много харесват мъжете не са красивите,а лесните и после си заслужават всичко,което им се случва с тях.Да,може да са с най-красивата и желана жена и тя ги прави на нищо,на пълен парцал,зщото тя няма чувства,а само използва,за каква любов ми говориш-ти си чисто и просто един глупак,когото манипулират и който рано или късно ще се събуди мноог болезнено.Това важи също за жените,които са в подобна ситуация.Когато не можеш да мислиш и да осъзнаеш каква е ситуацията,воден само от нагона,рано или късно много лошо ще си изпатиш.Говоря от лични наблюдения.След като може мъжа да изневерява,защо да не може и жената-къде е проблема-само в начина на възприятия на нещата.Не зная какво си учил-висше образование ,но изказването ти говори за манталитет на типичен български мъж,от тези за които се казва,че българските мъже са турци
цитирай
33. анонимен - А също така и в каква семейна среда си ...
26.03.2010 18:18
А също така и в каква семейна среда си расъл,какви взаимоотношения в семейството си видял ит.н.Да те попитам-имаш ли идеал за съпруга,за жена ,с която да имате деца,да се грижите за тях,да споделяте проблемите и с която да остарееш или си само до частта деца,после да с е оправя,че още колко много красиви жени има,твоята след едно или две раждания няма да е като 20-годишна?
цитирай
34. анонимен - За мен това, коеот си написал не е ...
26.03.2010 18:23
За мен това,коеот си написал не е сериозна връзка ,а дългосрочен начин за добре прекарано време.Любов на база външност може д аима в тийнеджърските години,после човек узрява и вижда и търси други неща.Външният вид може да те привлече,но поведението да те отблъсне,ако не си го разбрал значи си още много зелен в човешките взаимоотношения
цитирай
35. realtornado - за Анонимната 32/33
26.03.2010 18:47
"Все пак как ще обясниш факта,че има немалко хубави,образовани и успели мъже с откровено грозно жени? При това много грозни и далече от тяхното ниво,в каквото и д а е отношение?"
Дали за тези мъже тези жени са пак толкова некрасиви. Трябва да видя конкретна двойка за да имам преположение.

"Това,за което ми говориш никоя самоуважаваща се жена,още по-малко красива,освен ако не е твърде глупава, няма да го търпи-да боготвори,да я ревнуват,да й кръшкат и забравих още там какви неща."
Какво означава за теб д боготвориш някой? Да му лазиш в краката ли? Неее... това е да харесваш някой толкова много, че да го гледаш като нещо специално. За кръшкането е ясно, но защо го казваш изобщо.

"Гордееш се с факта,че никога не си досаждал на жена ,не си удрял,обиждал и т.н. и това е наистина похвално.Но отношението ,което очакваш о т любимата жена не е никак кавалерско,а тъпчещо и това обезсмисля всичките ти хубави качества,изброени по-горе."
Казвам това което всеки мъж очаква, при мен е малко по-различно, но ако искаш да разбереш дали е така трябва да провериш.

"А жените,които най-много харесват мъжете не са красивите,а лесните и после си заслужават всичко,което им се случва с тях."
Бъркаш. Лесните си ги избираме когато търсим само секс.

"След като може мъжа да изневерява,защо да не може и жената-къде е проблема-само в начина на възприятия на нещата."
Много ясно.

"Не зная какво си учил-висше образование ,но изказването ти говори за манталитет на типичен български мъж,от тези за които се казва,че българските мъже са турци"
Не знам какво си чела и какво си разбрала, но според мен бъркаш и за мен.

Семейната ми среда не е оказала влияние на избора ми в момента.





цитирай
36. realtornado - За мен това, коеот си написал не е ...
26.03.2010 18:52
анонимен написа:
За мен това,коеот си написал не е сериозна връзка ,а дългосрочен начин за добре прекарано време.Любов на база външност може д аима в тийнеджърските години,после човек узрява и вижда и търси други неща.Външният вид може да те привлече,но поведението да те отблъсне,ако не си го разбрал значи си още много зелен в човешките взаимоотношения

Та точно за мъже които оправдават нежеланието си да търсят красиви външно жени говорех.
Това, че не мисля като теб не ме прави зелен.
И ако четеш внимателно съм го написал това за отблъскването. Май си чел през ред.

цитирай
37. анонимен - За теб външният вид е култ, нещо, ...
26.03.2010 19:15
За теб външният вид е култ,нещо,което боготвориш-въпрос на избор,според мен не си се разочаровал истински от адски красива,но също толкова отблъскваща като отношение жена,с две думи не си се опарвал.А ако си и продължаваш все така,толкова по-зле за теб.За горепосочените двойки,огледай се,може и да срещнеш такива.А кое е грозно и красиво е субективно,защото грозната или грозния за един може да е прекрасен за друг-въпрос на разбирания. Ако искам да разбера дали е така,трябва да проверя-кое?Ставаше въпрос и за чувството за собственост-никой не е с теб,защото го притежваш,а защото е избрал да бъде с теб по силата на свободната си воля,както и ти с него-това е двупосочен процес.Когато някой започне да се чувства като нечия собственост,това задушава страшно много,както и ревността,говоря от личен и горчив опит.Не мога да бъда нито с човек,който ме смята за негова собственост,нито който ме ревнува болезнено,ревността е здравословна донякъде,когато има повод,във всички останали случаи е безсмислена и разрушаваща.
За мисълта,че българските мъже са турци-частта с момичето да е само негово,да го "боготвори",да е само с него,а той да ходи с чужди жени-това не е разсъждение на човек,които уважава,а който притежава и тъй като повечето мъже разсъждават така,затова се стига до горния извод.Връзка без взаимно уважение-било тя любовна,приятелска,работна или каквато и д а е ,е обречена на провал,рано или късно.Ако ти не споделяш гореописаните от теб "ценности" мога само да те поздравя.А това,че си зелен означва,че не си патил може би от привидно мили и красиви момичета,които могат да ти разкажат играта.Пак от лични наблюдения.
цитирай
38. анонимен - Прав е анонимен 37. Робуваш ли на ...
26.03.2010 19:57
Прав е анонимен 37. Робуваш ли на външната красота яко ще си изпатиш. За сериозна връзка е важно характерите да си подхождат, да се допълват, "да гледат в една посока". Последното го е казал Езюпери.
цитирай
39. анонимен - Започнах
26.03.2010 20:04
и не дочетох поста ти, но се чувства че липсва разностранен опит
за интегрална връзка между мъж и жена. Ако не се занимаваш
със самосебе с възрастта надали би се разбрал като мъж та камо ли жената...
цитирай
40. анонимен - извинете, но за мъж се изразявате прекалено многословно:)))
26.03.2010 20:57
Обобщаващо: сериозна връзка за един мъж означава, че супер много харесва това момиче и иска да я смята само за негово..........

:)))))))
Мъжете нямат толкова време, дори да мислят по сходен начин, ще кажат простичко "или си с мен или си ничия":))).
И какво точно те кара да мислиш, че един мъж мисли за друго занимание с една жена освен за секс, я попитай колко от нас, мъжете, ще приемат покана от жена да отидат на кино, просто на кино:) Ако секса му омръзне/или пък му хареса/ мъжът може деца да поиска да му роди, ако ли не - трябва да е секси мадамата на квартала:)))))
извинявай, но е петък.......и оглупяваме всички студенти :)))))) - "косвени, обобщаващи, тествано......." за какъв точно изпит се готвиш?:)))))
цитирай
41. анонимен - taka
26.03.2010 23:22
пие ли
пуши ли
грозна ли е
тъпа мюсюлманска ли е

ако всичко е да или пооне 2 от тях жена ви е абсолютен ама абсолютен боклук
хванете си куче от чгъла по добре ще сте отколкото с подобен олигофрен

цитирай
42. hinki - 31
26.03.2010 23:35
Аз от доста време ползвам теорията на стълбата за прогностични цели. Оказа се, че тя ми помага да разбера, какво се случва и какво ще се случи .... Всъщност не е ли това целта на всяка теория?
Освен това, не познавам човек, който да не се е забавлявал, като съм му разказвал за нея.
... ... ... ... ... ... ...
Казват, че да поправяш нещата първо, противоречи на търсенето на себе си.
цитирай
43. realtornado - за Анонимен 37 и 38
26.03.2010 23:55
"За теб външният вид е култ,нещо,което боготвориш-въпрос на избор,според мен не си се разочаровал истински от адски красива,но също толкова отблъскваща като отношение жена,с две думи не си се опарвал.А ако си и продължаваш все така,толкова по-зле за теб.За горепосочените двойки,огледай се,може и да срещнеш такива."
"Прав е анонимен 37. Робуваш ли на външната красота яко ще си изпатиш. За сериозна връзка е важно характерите да си подхождат, да се допълват, "да гледат в една посока". Последното го е казал Езюпери."
И специално за вас цитат от моят пост:
"Самите мъже твърдят, че искат жена с еди какви си качества, интереси и т.н., да има какво да си кажат с тях и че едно красиво, но "кухо" момиче няма да им е интересно. Това в огромна част от случаите се дължи на факта, че те нямат качествата и не са достатъчно привлекателни за другия пол за да си "хванат" супер привлекателно момиче. Много от тях са рязани грубо и са виждали само лошата страна на такива момчиета и за това те си налагат мнението (се самозаблуждават), че всички привлекателни жени са "развалени". Просто алтернативата е твърде болезнена да бъде приета - че не са достатъчно привлекателни да си намерят супер красиво гадже."

"Ставаше въпрос и за чувството за собственост-никой не е с теб,защото го притежваш,а защото е избрал да бъде с теб по силата на свободната си воля,както и ти с него-това е двупосочен процес."
Тези сладки приказки ги говори на жените. Аз знам, че това е правилното и го практикувам, но също така знам по тона ти че ти не си от хората които го практикуват. И освен това аз казвам, че искаме само за нас това момиче, не че го правим винаги само наше. Искам да те видя как казваш да на гаджето си да се запилее из Европа с група рокери. Да ти видя аз тогава приказките за свободата къде ще отидат!

цитирай
44. realtornado - за Анонимен 37 и 38
27.03.2010 00:00
"Връзка без взаимно уважение-било тя любовна,приятелска,работна или каквато и д а е ,е обречена на провал,рано или късно.Ако ти не споделяш гореописаните от теб "ценности" мога само да те поздравя."
Абе ти все едно сваляш момиче. Тези клишета ги пускаш на грешното място пич.
Всички ги знаем тези общи положения, Платоне. Хайде няма нужда да се докарваме тука дори да го мислиш това.

"А това,че си зелен означва,че не си патил може би от привидно мили и красиви момичета,които могат да ти разкажат играта.Пак от лични наблюдения."
Патил съм си, ще си патя и пак няма да се откажа да държа на външния вид. И отново прочети това което съм написал за мъжете, които не могат да имат красиво момиче!
цитирай
45. realtornado - за Анонимен 39
27.03.2010 00:04
анонимен написа:
и не дочетох поста ти, но се чувства че липсва разностранен опит
за интегрална връзка между мъж и жена. Ако не се занимаваш
със самосебе с възрастта надали би се разбрал като мъж та камо ли жената...

Казваш не си го дочел...Извинявай обаче това се чете за 2 мин. Ако не ти е било интересно, че да го дочетеш защо коментираш?
Ако не се занимавам със какво? ... с възрастта? ... какво ?!?! хммм


цитирай
46. realtornado - Обобщаващо: сериозна връзка за ...
27.03.2010 00:05
анонимен написа:
Обобщаващо: сериозна връзка за един мъж означава, че супер много харесва това момиче и иска да я смята само за негово..........

:)))))))
Мъжете нямат толкова време, дори да мислят по сходен начин, ще кажат простичко "или си с мен или си ничия":))).
И какво точно те кара да мислиш, че един мъж мисли за друго занимание с една жена освен за секс, я попитай колко от нас, мъжете, ще приемат покана от жена да отидат на кино, просто на кино:) Ако секса му омръзне/или пък му хареса/ мъжът може деца да поиска да му роди, ако ли не - трябва да е секси мадамата на квартала:)))))
извинявай, но е петък.......и оглупяваме всички студенти :)))))) - "косвени, обобщаващи, тествано......." за какъв точно изпит се готвиш?:)))))

Приятел, ти влюбвал ли си се истински?
цитирай
47. realtornado - Аз от доста време ползвам теорията ...
27.03.2010 00:09
hinki написа:
Аз от доста време ползвам теорията на стълбата за прогностични цели. Оказа се, че тя ми помага да разбера, какво се случва и какво ще се случи .... Всъщност не е ли това целта на всяка теория?
Освен това, не познавам човек, който да не се е забавлявал, като съм му разказвал за нея.
... ... ... ... ... ... ...
Казват, че да поправяш нещата първо, противоречи на търсенето на себе си.

Пич, тази стълбица има верни неща смесени с грешни. Когато кажеш излизаме и ти доказвам нагледно къде и какво е грешно с примери и всичко.
цитирай
48. анонимен - страничен наблюдател
27.03.2010 01:13
Някой явно се изнервя. "Който не е споделя мнението ми ... еди-какъв си... и не ги разбира нещата".
Доста интересна линия на защита... и почти толкова забавна, колкото ги било нещо от типа на "гаджето ми е грозна като смъртта ,къпе се веднъж седмично и гребен не ползва, обаче може да рецитира "Хамлет" на 4 езика (5 ако броим арамейски)... и тя е с мен, а не теб, следователно ти си тъпо парче".
Преди да бъда замерен с кратката викторина, да кажа - ДА, отговарям положително на всички изброени въпроси.
Сред познатите ми има поклонници и на двете идеологи - от "куцичка, ама с добро сърце и прави невероятна мусака" до "ако не я търсят Плейбой - не ми трябва и на мен". Разни хора, разни идеали. И ако тона на поста беше в стил "АЗ смятам така и се гордея с това" щях да си сложа шапка и да Ви я сваля. За нещастие - според прочетеното "НИЕ, мъжете сме така". Тц, не сме :) И съм сигурен, че сте достатъчно готин да не Ви се налага да се криете в сивата тълпа на мъжете чрез идеята, че всички следват тази идеология,а различните явно имат някакъв физически или психически проблем.
Лека и спокойна вечер.


цитирай
49. newlogic - В сериозната връзка мъжът търси ...
27.03.2010 01:51
В сериозната връзка мъжът търси спокойствие, разбиране, доверие, взаимно разбирателсто и т.н. с цел за създаване на семейство и отглеждане на деца в последствие. Може един от критериите, които да насочат един мъж към жена, да е външния вид, и това е нормално, но решението, дали да започне връзка с нея и връзката, дали да стане сериозна, зависи от "съдържанието", което се намира в "красивото тяло". Тук трябва да се отбележи, че има "изкуствена" красота изрисувана с фон дютен и грим, и натуралната естествена красота.
За сериозна връзка мъжът търси точно тази жена, естествено красива, интелигентна и грижовна. За съжаление такива все по трудно се намират.
Тези, които си взимат "принцеса" от рода на поп-фолк звездите, не търсят нищо друго освен развлечение и "да се показват с нея" пред хората, за престиж (примерно).
Как мъж показва на жената, че иска сериозна връзка?
Ами много лесно, когато сподели с нея плановете си в по-дългострочен план и се опитва да разбере дали въпросната жена мисли по същия начин и иска същото.
Примерно: "Аз съм вече на възраст, на която трябва да се замисля за създаването на семейство, затова си търся сериозна жена, с която да го създам"
Та, в общи линии е това. За серизна връзка, мъжът търси сериозна жена, жената, която ще му бъде опора в живота и която ще бъде майка на децата му.
цитирай
50. анонимен - ми не е съвсем така
27.03.2010 02:10
1. Един мъж всъщност не държи чак толкоз много на сериозните връзки (с някой изключения). За мъжа словосъчетанието "сериозна връзка" няма това сакрално значение, което то има за жените (еволюционно обусловеното, чиято основна идея е да направят така че да се отгледа поколението, с участието на един мъжкар, който да помага).
2. Това не значи че мъжът не може да има намерения към някоя жена, както и че те задължително са "краткосрочни" - по скоро има намерения, и ако се ядва съвместния живот, може и за постоянно(тоест "завинаги").
3. Как се познава че мъжа харесва жената (и иска да прави секс със нея, което е същото) всъщност жените не бива да се чудят, а трябва просто да се отпуснат. Убеден съм че жените го знаят това преди мъжа.
4. Да, мъжете са по- кухата половина от човечеството.
5. Пич, мнооо основно бъркаш понятията, мъка ми е за тебе, стягай се, вече си на години.
цитирай
51. анонимен - А какво ще правя аз като си остана ...
27.03.2010 06:39
realtornado написа:
swan16 написа:
А какво ще правя аз като си остана красива, но ти с годините станеш импотентен и вече не ме задоволяваш?

Искам момичето до мен да ме харесва и да й давам всичко от което има нужда. Ако не мога да й дам това което иска и го усетя сам ще й кажа да потърси щастието си другаде.
Искам човека до мен да ме напусна ако стана импотентен, осакатен или по какъвто и начин да стана нежелан от нея!
Може в самота да умра, зарязан от всички които обичам, но няма да се задоволя с нещо половинчато.
Това разбира се вече не е мъжката гледана точка, а само моята.

А и моята е същата гледан точка и мнение. Подкрепям напълно казаното от теб!!!
цитирай
52. realtornado - за Анонимен 48
27.03.2010 07:28
- Къде съм слагал епитет на някой който не споделя мнението ми? Дай пример за да се обосновеш.
- Не се чувствам застрашен за да се защитавам, а се аргументирам за моята позиция.
- Явно не осъзнаваш какво значи да отговориш с Да дори на един от тези въпроси. А на всичките с Да, особенно на този дали си удрял жена означава, че си нещо "много специално"(ето сега вече сложих епитет на теб)!!! Това че го казваш с непукизъм и демонстративно не означава, че това не е отвратително! Заради такива като теб съм написал един пост. Познай кой е! Представи си това което си направил на тези жени да се случи на майка ти, сестра ти, гаджето ти, дъщеря ти или леля ти ако щеш.... Представи си, че някоя от тях се прибере със счупена челюст и в шок незнаейки къде е! Кажи ми какво ще искаш да направиш на този човек???? ТИ СИ ТОЗИ ЧОВЕК!!!!! Спести си мъките и си го направи сам!
- Аз не споделям много от нещата, които повечето мъже гледат, правят и мислят. Търся и правя доста от нещата доста различно, така че няма как да кажа така смятам Аз. Това е което смятам, че повечето мъже "смятат" за правилно.
- Вземи прочети няколко пъти поста и се опитай да разбереш защо някои мъже не търсят външен вид. Моля...

Задай си прост въпрос: Анджелина Джоли идва при теб или някой от твоите приятели дето търсят ценностите в една жена и казва: Пич ти си е баси нещастника, а аз съм в различна вселена от теб, но ще правя секс с теб от съжаление! Няма да говориш, ще правиш това което ти казвам и ще изпълняваш всяка моя прищявка!
После след като правите секс да ти каже- Абе ти правиш хубав секс. Ще те взема с мен да го правим когато съм на кеф. Мой си.
Кой ще й откаже???? Айде ходи копай сега ценностите и бий жените!

Аз бия тъпана ти ми говориш, че се крия?!?! Логиката ти ми убягва сериозно!
- Вменяваш ми думи които не съм казал. При това положение всички аргументи отиват на вятъра.
цитирай
53. realtornado - за newlogic
27.03.2010 07:36
"В сериозната връзка мъжът търси спокойствие, разбиране, доверие"
Това все едно аз да кажа: Мъжът търси да загледа готина мацка без да види половинката му от сериозната връзка, да си задоволява нагона, да си хапва добре докато е в сериозна връзка,да са му зашити чорапите, да си гледа мачовете и други такива със супер малка тежест неща. Това че с тези неща ще се чувстваш по-добре не значи, че те са определящи.
Приятел , смесваш сериозна връзка със семейство. Това са различни неща!
цитирай
54. realtornado - 1. Един мъж всъщност не държи чак ...
27.03.2010 07:41
анонимен написа:
1. Един мъж всъщност не държи чак толкоз много на сериозните връзки (с някой изключения). За мъжа словосъчетанието "сериозна връзка" няма това сакрално значение, което то има за жените (еволюционно обусловеното, чиято основна идея е да направят така че да се отгледа поколението, с участието на един мъжкар, който да помага).
2. Това не значи че мъжът не може да има намерения към някоя жена, както и че те задължително са "краткосрочни" - по скоро има намерения, и ако се ядва съвместния живот, може и за постоянно(тоест "завинаги").
3. Как се познава че мъжа харесва жената (и иска да прави секс със нея, което е същото) всъщност жените не бива да се чудят, а трябва просто да се отпуснат. Убеден съм че жените го знаят това преди мъжа.
4. Да, мъжете са по- кухата половина от човечеството.
5. Пич, мнооо основно бъркаш понятията, мъка ми е за тебе, стягай се, вече си на години.

Прочетох няколко пъти мнението ти. Напънах се и пак можах да разбера смисъла му и връзката към темата. Явно не ми сече пипето колкото ми се иска.
цитирай
55. cocolina - хммм........
27.03.2010 08:00
колко много опоненти и коментари само защото някой дръзнал да изрази мнение:))) ...
цитирай
56. анонимен - Гошо
27.03.2010 09:28
Бе ти все едно кола избираш бе батка.
Човек се влюбва и заобичва някого въпреки, че изобщо не е идеален, както и ти и аз и всички тези сметки отиват на вятъра.

цитирай
57. jdeel - Само ще кажа, че за красотата на една ...
27.03.2010 09:38
Само ще кажа, че за красотата на една девойка се пее още в народните песни - на това качество е обърнато най-голямо внимание.
Но какво се оплаквате, има толкова много красиви жени наоколо. Или проблема е, че те вече имат безброй други ухажори??? Хехе
цитирай
58. newlogic - 53. realtornado
27.03.2010 11:16
Братле, жените отдавна не правят тези неща, които изброяваш. И на много мъже къргозора им е много по-широк от добра манджа и футболен мач по телевизията.
Интересно ми е ти по продължителност ли определяш сериозната връзка. Примерно ако е за една вечер или седмица, несериозна.
Ако е за месец или два, вече е сериозна.
Нали по принцип сериозната връзка би трябвало да води до нещо много по-дълго във времето и до нещо смислено, като семейство например.
Или май вече схващам какво имаш в предвид.
Несериозна връзка - секс за една вечер, или секс няколко пъти и край.
Сериозна връзка - секс, кино, кръчма, секс, ресторант, секс, почивка на морето, секс
Все става въпрос за секс, но в единия случай той е разреден с малко странични неща.
А и още един казус. Мъж си има една жена, с която прави секс един или два пъти в годината (някой път и повече). Жената си има редовен партньор, с който е постоянно. Връзката на първия мъж и жената продължава години наред. Тя към сериозните или несериозните е?
цитирай
59. goldy3 - Браво, Поздрави.
27.03.2010 11:52
Наистина, поне си откровен а това е за уважение. Хареса ми, поне не го завоалираш със "родени един за друг", "любовта на живота ми" и тем подобни. Да уточня аз съм от романтичките, които вярват във сродната душа и че любовта може да преодолее всичко, но първо трябва да се научим да обичаме толкова себе си че да не изпитваме нужда да го търсим другаде. Позицията ти обаче много ме заинтригува сега ще прочета и какво мислиш за любовта..
цитирай
60. karambol5 - Много ме развесели написаното :...
27.03.2010 11:52
Много ме развесели написаното :)))))
Толкова , че мога да кажа на всички жени- не ви трябват мъже , вЕравйте ми !:))))))))))))))
цитирай
61. realtornado - Бе ти все едно кола избираш бе батка. ...
27.03.2010 13:05
анонимен написа:
Бе ти все едно кола избираш бе батка.
Човек се влюбва и заобичва някого въпреки, че изобщо не е идеален, както и ти и аз и всички тези сметки отиват на вятъра.


Не съм казал как аз избирам жена и как се отнасям към тях, а как го правят повечето мъже :)
Аз не правя сметки...само си обяснявам какво виждам и защо се случва в отношенията между мъж и жена.
цитирай
62. realtornado - за jdeel
27.03.2010 13:12
Това, че се пее за красотата в народните песни е интересен довод. Не бих се сетил... мисля че това си е валиден аргумент :)
Много сме ухажорите на красивите жени ;) ... ама и човек като чете мненията към този пост може да разбере защо не са се превърнали в тълпи тези ухажори ;)
По-добре за нас :)


цитирай
63. realtornado - за kolarov72
27.03.2010 13:14
Бих искал да не е война между половете, а друга. Виж постинга ми "Нека обявим война на смотаняците! Да спасим жените от тях!"
Такава война искам аз :)
Изучавал съм и се занимавам с компютри. Това което съм научил и разбрал е от опит, наблюдение, анализ и практическо приложение :)
цитирай
64. realtornado - за newlogic
27.03.2010 13:22
Братле имаш пълното право да не си съгласен... само дай примери и аргументи за да е по интересно ;)
Опитал си се да съкратиш и перефрезираш това което съм написал... нещо като преразказ ама си изпуснал някои моменти макар до си хванал и част от важните.

"А и още един казус. Мъж си има една жена, с която прави секс един или два пъти в годината (някой път и повече). Жената си има редовен партньор, с който е постоянно. Връзката на първия мъж и жената продължава години наред. Тя към сериозните или несериозните е?"
Е извинявай, но на този въпрос можеш сам да си отговориш като прочетеш поста. Ясно съм написал какво искат в една сериозна връзка мъжете...споделянето на жената с друг мъж не е едно от тях. Времето не е единствения критерий.
цитирай
65. realtornado - за goldy3
27.03.2010 13:25
Не губи вяра в мъжете, защото не всички са от един калъп и има някои които са си за теб и ще те третират както трябва.
Любовта е форма на себеотрицание обаче. Ти преставаш да съществуваш, същестува само цялото направено от двамата които са влюбени. Според мен от там идва това за половинката.

цитирай
66. realtornado - за karambol5
27.03.2010 13:29
Дано не те послушат жените, че те ще се оправят без нас ама ние без тях май не... предател :)
цитирай
67. pilcho - Хехе
27.03.2010 13:50
занимателно четиво, но май не казваш нищо ново на публиката. Това на снимката в профила ти ли си? Щото ако е така, гледай да не се спънеш в летвата :))))))
цитирай
68. amenda - Има и истина тука (малко грозна, ...
27.03.2010 14:00
Има и истина тука (малко грозна, да)... добре си го написал материалчето, поздрав!
Гледай едно филмче с Джерард Бътлър - The Ugly Truth (Грозната истина)...
Да не се припознаеш някой хубав ден в героя... което ти пожелавам всъщност от сърце. Защото да се правиш на железен, недосегаем или пекан, съвсем не означава че е твоята природа или амплоа. Весели празници, младежо :-)
Филмчето можеш да гледаш он лайн, без да го теглиш с този линк:
http://www.dcvcdtv.com/film/id/960/ Чакам отзиви :-)
цитирай
69. анонимен - аз съм на 64 год
27.03.2010 14:32
в очите на български мъж - баба. Да,ама ,не!Първо никой от познатите ми не ми дава повече от 52-53 и то не защото изглеждам като маникен,ни най- малко. И килца си трупнах с годините.Но пък бръчки нямам и както каза един мъж,тялото ми е така стегнато,че " мисъл не можеш да прекараш през него" Никаква заслуга нямам. Просто ген. Ей така между другото ще спомена,че имам две висши образования и ме възприемат като интелектуалка и респектираща Комплескирани мъже при мен не се застояват,защото просто не ги приемам. Не забравяйте едно...никога. Жената казва "ДА". Жената има нюх и "долавя",ако не е празна кукла ,разбира се. Една умна жена,никога не се бори да спечели вниманието на мъжа,колкото и да го харесва.Защото ще изпадне в ситуацията на "еднодневка". Бързо досъпната жена е като "прочетен вестник",какъвто и майсторлък да прилага в леглото. Дори на моменти, това отблъсква. Съгласна съм,че мъжът харесва обича с очите. Категорично - да! Но обича със сърцето. Един изоставен мъж е много по раним от жената.Слаба псикика,колкото и да се прави на мачо Самотният мъж се скапва.Деградира. Един мъж има нужда от топлина,от разбиране. Запомнете в най- силният мъж дреме едно малко момче. Която жена не го е разбрала се е самонаранила. И на нас ни се искат Аполоновци. Но мили мои,огледате се около себе си.Къде ги виждате. До към 35 се срещат,но после. С бирени коремчета,оплешивяли,стесирани от живота или безумни бохеми. Движа се в елитни среди и повярвайте ми,почти няма мъж с когото да излеза,за да ми кавалерства и да добия самочувствие от визията му. Не ми се сърдете. Уважавам интелекта,възпитанието им,отношението им към мен,обичта им.Но не радват окото ми.Съжалявам. Правя секс на приглушена светлина,не заради себе си.и против тяхното желание. Мили мъже,обичаме Ви такива,каквито сте. Въпреки,че не сте раждали,въпреки,че сме по - уморени от Вас.Не искам да подбия самочувствието Ви,но имайте реална преценка за себе си и тогава изисквайте. Иначе,Ви използваме вместо вибратори.Ако го можете
цитирай
70. kolarov72 - вярна ти е позицията, само с уточ...
27.03.2010 14:33
вярна ти е позицията ,само с уточнението че не става дума точно за война.просто нюанс в отношенията е ,по скоро надиграване в което обаче според мен все пак има победители..реалност е
цитирай
71. анонимен - Пич свали си очилата да те видим
27.03.2010 15:10
Ти защо мислиш,че и за жените не важи същото?! Познавам жени които са манячки по готени мъже. Уж приблизително такива си взеха но се разведоха набързо с тях.Ти да не мислиш ,че ви избираме по това на кой не му миришат краката и кой си е сложил чиста риза:)Но разбира се една жена от класа ще иска повече от мъже освен голата му визията. Тя е само външна обвивка важно е съдържанието!Защото и мъже и жени остаряваме ,мъжете дори оплешевяват повечето но характерат и др качества остават същите. Освен това субективна оценка е кое е хубаво. Аз съм отказвала на хубави но тъпи мъже а съм се влюбвала в умни, които в моите очи са били по хубави от сладурковците .Едни харесват руси ,други тъмнокоси. Предпочитат се високи мъже но и средните са търсени от много жени ;не липсват и такива жени за които ниските мъже са слабост. Някой си падат по добре сложени, трети ги предпочитат слаби и с глисти:) Не мисля ,че има универсална рецепта както при жените, така и при мъжете. При един сработават едни критерии, при друг са актуални съвсем други изисквания.Сериозните мъже личът от далече не сериозните също въпрос на време и опит една жена да ги различава Има жени с усет и от рано си знаят а други се научават по късно като си изпатят- кои са истинските мъже и от кои по добре да стоят далече.
цитирай
72. анонимен - до дамата на 64
27.03.2010 15:40
Кой е казал, че си баба мадам ,прави ти чест че 64 знаеш да чатиш на компютър и това е най-малкото!Оставете момчето! Той е само на 27г. На неговата възраст преди 10г бях толкова заблудена, че ходех с един гей който беше доста готин. Избиваше някакви комплекси с мен и дори ми поиска обяснени когато го зарязах за кратко.Долавях ,че нещо не е наред но не знаех къде е проблема.Губих си времето с него докато накрая не му хванах игрите ,че живее с мъж и е хомо още от преди да ме познава.Срещнах съпругът си и разбрах кои мъже са мъже и кои само привидно изглеждат такива.Има мъже на които сме им нужни само за украшение за да прекриват какво вършат тайно.Така, че на това момче тук му е още рано за да открие своите истини.Ще се опари от жените и ще се научи.Хей момче, не всички което хвърчи се яде!
цитирай
73. анонимен - 73
27.03.2010 16:48
то не е смешно хич, ама се смях със сълзи :))))
цитирай
74. realtornado - занимателно четиво, но май не ка...
27.03.2010 17:34
pilcho написа:
занимателно четиво, но май не казваш нищо ново на публиката. Това на снимката в профила ти ли си? Щото ако е така, гледай да не се спънеш в летвата :))))))

Виж реакциите...май за някои е новост.
Аз съм на снимката в профила ми. Нямам идея каква връзка правиш със спъването.
цитирай
75. realtornado - Има и истина тука (малко грозна, ...
27.03.2010 17:38
amenda написа:
Има и истина тука (малко грозна, да)... добре си го написал материалчето, поздрав!
Гледай едно филмче с Джерард Бътлър - The Ugly Truth (Грозната истина)...
Да не се припознаеш някой хубав ден в героя... което ти пожелавам всъщност от сърце. Защото да се правиш на железен, недосегаем или пекан, съвсем не означава че е твоята природа или амплоа. Весели празници, младежо :-)
Филмчето можеш да гледаш он лайн, без да го теглиш с този линк:
http://www.dcvcdtv.com/film/id/960/ Чакам отзиви :-)

Ще го гледам и ще споделя :)
цитирай
76. realtornado - за 64 годишната жена
27.03.2010 17:39
Евала! Жените трябва да ни ги казват тези неща!
цитирай
77. realtornado - вярна ти е позицията, само с уточ...
27.03.2010 17:41
kolarov72 написа:
вярна ти е позицията ,само с уточнението че не става дума точно за война.просто нюанс в отношенията е ,по скоро надиграване в което обаче според мен все пак има победители..реалност е

Много хора го описват като война между половете. Аз силно се надявам да не е, защото и без това не е лесно да се приближим до красивите но напарени българки...
цитирай
78. realtornado - за Анонимен 72
27.03.2010 17:45
За момента ще се въздържа да си сваля очилата пред всички.
Жените имат много по-сложна система за оценяване на мъжете. Но и тя се подлага на описание. Замислям се дали да не я опиша в един пост.
цитирай
79. realtornado - за 73. анонимен
27.03.2010 17:50
На 31 една съм и съм се парил много пъти по всякакъв начин.
За всички жени мъжа с който са в момента е Мъжът в главно М. Той не изневерява, има правилните качества и т.н. Като се разделите много често пеете друга песен.
Аз лично знам, че жените сте способни да се самозаблудите до безкрай. Има я и другата възможност, че той наистина е това което си мислиш че е. Но вероятността не е на твоя страна.
И отново чувам само, че бъркам но не и къде, с какво и аргументи за това.
цитирай
80. realtornado - Какво търся аз от жените
27.03.2010 17:54
Тъй като се убеждавам, че малко четат като хората съм принуден да напиша тези редове.
Аз съм от мъжете с избор. И тъй като това отново няма да е достатъчно за повечето да разберат какво казвам...Аз търся две неща в една жена: красота и отношение към мен!
Нищо повече!
Не ми дреме дали имаме общи интереси, дали имаме какво да си кажем, дали гледа сапунки, дали се облича странно, дали мога да разчитам на нейната помощ, дали може да готви и да гледа деца и т.н.

Насмитал съм, сгълчавал съм и съм зарязвал красиви момичета, такива, които сте гледали по телевизията, моделки повече пъти от колкото мога да помня супер бързо и само вятъра е говорил зад мен само заради един миг на неправилно отношение!
Казвам това за да престанат разни вафльовци да си мерят инструментите с мен и да ми казват което е добре за мен, какво знам и не знам, колко съм зелен и т.н.


цитирай
81. анонимен - Аз съм анонимен 37 и съм жена, а не мъж ...
27.03.2010 19:17
Аз съм анонимен 37 и съм жена,а не мъж и съм тази,която ти зададе въпроса и написа мнения 32 и 33,защото доколкото разбирам не си разбрал,че съм все аз и мислиш,че съм мъж,който сваля жени по този начин,сори ,но си се объркал.Значи си се парил с красиви,но глупави и лоши жени и пак не си разбрал кое е ценното,мога само да ти кажа,че ще грешиш,докато не го откриеш за себе си. А фактът,че си добре образован и имаш добра професия,а си решил да имаш сериозна връзка с продавачка сериозно ме озадачава-ти за много голяма красота си се преценил явно.А като имаш голям избор защо не си с някоя красива,интелигиентна ,добре образована и качествена жена, а се разстройваш за някакви си продавачки.Уж имаш голямо самочувствие и си голям мъжкар,ама нещо не се връзва точно.Като имаш потенциал си намери жена,която ти подхожда,а не такива ,които се намират под път и над път,доста занижени критерии имаш и затова ще си патиш.Какво като си зарязвал манекенки-много бързо ще си намерят друг,защото се съмнявам да са имали грам чувства. И за какво са мерило манекенките?Сам си отговори,ти ги познаваш по-отблизо от мен.И как очакваш да се държат добре с теб като ти си един от многото за тях,много важно ,ако не си ти,ще е друг.За да има отношение,трябват и чувства-трайни,които не се базират на външния вид.Давам ти пример става ти зле ,трябва да отидеш до болницата посред нощ,как мислиш ще дойдат ли твоята менекенка или продавачка с теб? ще се тревожат ли за теб,ще те подкрепят ли? ще направят ли нещо за теб,когато имаш нужда от тях? ще дадат ли нещо от себе си за теб,без д аочакват нещо в замяна?Мисля,че на нитоедин мой въпрос не можеш да отговориш с да и не ти се е случвало.За да искаш толкова неистово да си с красива жена,избиваш някакви други комплекси,съжалявам да го кажа,иначе при положение,че си се парил,нямаше да продължаваш да разсъждаваш така.Сега си тогварям на въпроса защо не сис качествена жена и не тръсиш и не искаш такава-просто не биха могли да бъдат те с теб,а не ти с тях
цитирай
82. goldy3 - Не губи вяра в мъжете, защото не в...
27.03.2010 19:34
realtornado написа:
Не губи вяра в мъжете, защото не всички са от един калъп и има някои които са си за теб и ще те третират както трябва.
Любовта е форма на себеотрицание обаче. Ти преставаш да съществуваш, същестува само цялото направено от двамата които са влюбени. Според мен от там идва това за половинката.
не съм съгласна какво себеотрицание как може да напълниш цялото ако ти самият си празен. Ако аз не съм изпълнена с любов- (говорим за любовта в нейната същност тази любов която е в нас вътре и която според мен имаме нужда да споделяме с някои и затова търсим другия.) какво да дам на другия. Отивам и казвам ей ме на вземи ме обичай ме и той рухва защото съм го натоварила с прекалено голяма отговорност


цитирай
83. goldy3 - А това за половинките е от Платон...
27.03.2010 19:51
А това за половинките е от Платоновия "Пир за любовта"
Преди време съществували суперчовеци, които били наполовина мъже и наполовина жени. Те били толкова силни, че се опълчили срещу Бог и той решил да ги раздели. Направил разреза точно по средата и от тогава ни е останал белег- пъпа, за да си спомняме че някога сме били едно цяло. Разделил ги на мъже и жени и от тогава те се търсят- всеки своята половинка.
Хубаво нали ако срещнеш твоята половинка, обач ако срещнеш чужда.....:)))))
цитирай
84. realtornado - 82. анонимен
27.03.2010 22:10
Твоят назидател тон ми дойде в повече!
Когато едно и също нещо го каже жена или мъж има различни значения. Ако искаш да бъдеш разбрана с това анонимен е по-трудно. Не ме замеряй с камъни защото не съм разбрал, че си жена от два, три поста. И не казвам, че сваляш жени с такива реплики, а че все едно сваляш жена като ги казваш.
Не греши само този който не опитва!
Ти казваш, че щом момичето е продавачка тя не може да е нещо специално за мен? Ти определяш хората на касти? Това го правят само ограничените хора(втори епитет за който следи)!!! Виждал съм жени, които го правят. Силно не одобрявам такова отношение и не смятам че е правилно, да не кажа по-силна дума. Ако мама и тате са бедни значи ли, че аз не струвам, защото ако са бедни може и чистач да съм! За мен много от жените, които ме трогват са скъпоценни камъчета, които просто трябва да бъдат намерени и вдигнати от прахта, просто изчистени за да заблестят по-силно и красиво от всичко което съм виждал! И ако това скъпоценно камъче е в най-дълбоката дупка или на най-красивия плаж пак ще е еднакво ценно за мен. Надявам се да можеш да ми дадеш свободата да избирам по този начин! Ако не ми я дадеш ще трябва да си я извоювам!
Имам избор, но цедката ми е ситна. Спри да говориш пренебрежително за хората защото нямат пари!
Критериите ми не са занижени, просто не са като твоите! И рядко съм сам и то когато реша съзнателно! Просто продължавам напред след това защото знам че това което имам не ми стига!
Както вече написах - няма нужда момичето до мен да ми помага, аз ще й помагам! Не бих допуснал да стигна до там, че да не мога да се оправя без помоща на момичето до мен.
Значи шом искам да съм с красива жена имам комплекси? хмммммммммммммммммм Страшна логика. Това от някой учебник по психология ли го извади или сама стигна до този гениален извод!
Аз пък ти казвам, че съм бил с качествени жени просто цедката ми е ситна, имам си и аз кусури, паля се лесно и обстоятелствата са ни разделяли!
Надявам се отговорих изчерпателно!!
цитирай
85. realtornado - за goldy3
27.03.2010 22:14
Прочети какво съм написал пак за любовта. Това да дадеш живота си за нея без да се замислиш ако не е себеотрицание тогава не знам какво е!
А това за половинките от къде идва беше интерсно и полезно инфо. Мерси
цитирай
86. realtornado - за 69. amenda
27.03.2010 23:36
Филма беше забавен. Уникално е просто как някои от репликите във филма все едно аз съм ги писал :)
Първата част от филма е за мъжете, втората за жените :)
цитирай
87. анонимен - от номер 50
28.03.2010 00:47
realtornado написа:

Прочетох няколко пъти мнението ти. Напънах се и пак можах да разбера смисъла му и връзката към темата. Явно не ми сече пипето колкото ми се иска.


Всъщност май аз не се изразявам ясно. Затова с риск да наспамя ще уточня.
Каква е връзката с темата - ми темата е "Как един мъж показава на една жена,че иска сериозна връзка с нея и какво е сериозна връзка за един мъж", а в първа точка пише че мъжете всъщност не гледат на връзките по такъв начин. След това пак по темата - поглеждаме въпроса и виждаме че е отправен от жена, която явно проявява интерес към някого. Затова (вече за нея) казваме как всъщност изглеждат нещата в общия случай - а той с две думи е - ако мъжа иска да прави секс с нея и през останалото време също се чувства добре с нея, то тогава с малко старание тя би могла да бъде с него колкто поиска. И накрая се обръщам към теб с призив (с което в никакъв случай не искам да те засегна, наистина) да преосмислиш туй- оний.
P.S. Хора, нешата между мъжете и жените наистина не са толкова сложни. Който се чувства объркан от всичките опити за обяснение на тези отношения (ето вече си има теория и за стълбите....) може да си пусне анимал планет. Да, не сме толкоз примитивни като животните там, но не сме и толкоз напред колкто си мислим. Особенно препоръчително е някое предаване за шимпанзета - то отговаря на около 80 % от въпросите които си задаваме в тази област.
цитирай
88. анонимен - Не съм искала да те назидавам, из...
28.03.2010 01:46
Не съм искала да те назидавам,изказах си мнението,съжалявам,че си го приел така, не съм имала това за цел.Колкото забележката ми за момичето,което е продавала в магазин не съм имала предвид финанси,а интелект,държание,маниери.Прав си,може да греша,нямам претенции да знам всичко,може момичето да учи и работи едновременно,което е похвално. Но с това твое поведение ти доказваш онова,коеот си написал по-горе.Вече разбрах донякъде гледната ти точка,сам каза,че бързо се палиш и си разбрал кой може да приеме това и кой не,а това вече е белег за зрялост-да знаеш къде и какво да търсиш,знаейки,че е добре за теб.Благодаря за интересната дискусия,защото мисля,че някой неща доста ми се изясниха и можах да видя какво е и от другата страна.
цитирай
89. realtornado - за 88. анонимен
28.03.2010 05:35
Аз непрекъснато преосмилям и подлагам мнението си по даден въпрос и логиката която ме е довела до него на само-критика. Много пъти съм променял това което мисля или съм разширявал кръгозора си. Ще продължа да го правя защото колкото повече знам, толкова повече знам че не знам.
Нещата между мъжете и жените са сложни. Но не невъзможни за обяснение. Има разлика.
цитирай
90. realtornado - за 89. анонимен
28.03.2010 05:51
За пореден път те моля да спреш да обиждаш момичето само защото е продавачка, това не е правилно!
И да - учи и работи.
Страста ти в коментарите е винаги добре дошла и е интересна макар и пареща. По-добре е от безразличие. Показаш, че ти пука.
цитирай
91. анонимен - Авторът изразява само собственото ...
28.03.2010 08:41
Авторът изразява само собственото си мнение. В конкретните отношения между двама души зависи какво могат да постигнат във връзката. Познавам ГРОЗНИ жени, които са с много КРАСИВИ мъже от години - и тези мъже са били привлечени не от красотата на жената, а от друго нещо.

Ако човек гледа така повърхностно на нещата, може направо да се гръмне :)
цитирай
92. realtornado - 92. анонимен
28.03.2010 10:19
Изразявам мнение за това как по-голямата част от мъжете мислят за тези неща.
Това че има изключения не значи, че правилото не важи. Аз самият съм от изключенията и пак виждам какво искат масовата част от мъжете. Доказателства за тази теория има навсякъде.
Ако това е повърхностен поглед дай по-задълбочен.

цитирай
93. анонимен - честит празник първо, пожелавам ...
28.03.2010 18:30
честит празник първо,пожелавам много живот и здраве на всички.Мили авторе,който ме трогна с това,че едно мое изречение те провокира да напишеш този пост,не искам никого да обиждам и те моля да приемеш извиненията ми,ако съм те засегнала.Изнанадана съм,че според теб в изказванията ми има страст,защото никога не съм се смятала за страстна натура.Да,прав си,че ми пука,защото не съм от жените,които се водят по първосигнални неща,а търся другата близост,истинската за мен.Казваш,че си изключение-тогава ще ме разбереш.Колкото повече се трупат разочарованията ти,толкова по-малко започваш да искаш,говоря по принцип,не визирам теб,и затова може би една част от хората с потенциал и качества започват да се водят от това,което си описал в поста си,инстикт за самосъхранение,опит да страдат по-малко,ако това въобще е възможно.
цитирай
94. анонимен - Голата истина
30.03.2010 11:17
До realtornado
Благодаря за детайлно представената лична гледна точка, за мен тя е пределно ясно, конкретна и вярна.Обяснява доста неща в общ план и жалко е,че останалите жени не искат да я приемат.Рядко чета мъжката истина за отношенията мъж-жена и винаги са ми интересни, защото те са свързани с различните възприятия и усещания на мъжа за жените и чувствата.
Да, ние жените сме с по-други очаквания, насадени от романтични приказки и нереализирани мечти,но мъжете са практични и прагматични- неприемането и неразбирането на техните принципи води да много разбити илюзии.
До останалите - прочетете го, не спорете , а го обмислете.Не може да не разберете,че мъжете мислят и възприемат нас жените многооооо по -прагматично.Слезте от белите коне,пуснете ги да пасат, за да не пасете вие после зелена трева, през сълзи.
цитирай
95. realtornado - честит празник първо, пожелавам ...
30.03.2010 12:47
анонимен написа:
честит празник първо,пожелавам много живот и здраве на всички.Мили авторе,който ме трогна с това,че едно мое изречение те провокира да напишеш този пост,не искам никого да обиждам и те моля да приемеш извиненията ми,ако съм те засегнала.Изнанадана съм,че според теб в изказванията ми има страст,защото никога не съм се смятала за страстна натура.Да,прав си,че ми пука,защото не съм от жените,които се водят по първосигнални неща,а търся другата близост,истинската за мен.Казваш,че си изключение-тогава ще ме разбереш.Колкото повече се трупат разочарованията ти,толкова по-малко започваш да искаш,говоря по принцип,не визирам теб,и затова може би една част от хората с потенциал и качества започват да се водят от това,което си описал в поста си,инстикт за самосъхранение,опит да страдат по-малко,ако това въобще е възможно.

Колкото повече разочарования търпиш толкова повече увеличаваш критериите си за да не се случи това отново, но ако изборът ти е малък тогава намаляваш броя на тези критерии или слагаш тези които са изпълними.

цитирай
96. realtornado - До realtornado Благодаря за д...
30.03.2010 12:53
анонимен написа:
До realtornado
Благодаря за детайлно представената лична гледна точка, за мен тя е пределно ясно, конкретна и вярна.Обяснява доста неща в общ план и жалко е,че останалите жени не искат да я приемат.Рядко чета мъжката истина за отношенията мъж-жена и винаги са ми интересни, защото те са свързани с различните възприятия и усещания на мъжа за жените и чувствата.
Да, ние жените сме с по-други очаквания, насадени от романтични приказки и нереализирани мечти,но мъжете са практични и прагматични- неприемането и неразбирането на техните принципи води да много разбити илюзии.
До останалите - прочетете го, не спорете , а го обмислете.Не може да не разберете,че мъжете мислят и възприемат нас жените многооооо по -прагматично.Слезте от белите коне,пуснете ги да пасат, за да не пасете вие после зелена трева, през сълзи.

На много жени им е трудно да приемат фактите от моя пост просто защото са били лъгани и ще бъдат лъгани с години. Напълно рабираемо е ако една жена e с мъж от години и той й сваля звезди от небето този реализъм да им идва в повече. Тези жени никога ама никога няма да си позволят да повярват на тази истина защото ще ги боли много. Коя жена иска да повярва, че човека до нея е с нея само заради красиво лице и секси тяло или другия вариант - че е с нея защото няма по-добър избор.
Аз не обвинявам мъжете, които ги лъжат защото просто те нямат друг избор за да направят жената до себе си щастлива и това дори им става втора природа (започват да си вярват на думите).
Нека спорят, защото така и аз се уча.
Обаче на всички им убягва простичкия факт, че ако този пост е една голяма фантазия на заблуден човек нямаше да предизвиква толкова емоционални реакции. Просто щеше да бъде подминаван с безразличие. Факт е че удря по струните на доста хора, като това дори не ги кара да се замислят ама защо толкова ме бодва този пост.
Бодва ви защото знаете, че това не са пълни глупости. Обаче ако не го заклеймите няма да спите спокойно.
цитирай
97. swan16 - Бях решила да си мълча повече по т...
30.03.2010 14:38
Бях решила да си мълча повече по темата, но явно няма да мога.Искам да попитам автора кое му дава правото да говори от името на другите мъже след като човек може да говори само и единственно от своята глена точка?Сам казваш, че не си като мъжете които описваш, но смееш да говориш от чуждо име?Защо?
цитирай
98. realtornado - за 97. swan16
30.03.2010 15:20
Това е един от смислените въпроси...
Нищо не ми отнема правото да говоря, за да се налага някой или нещо да ми го дава, но и не говоря от името на мъжете. В този пост казвам моята гледна точка за това какво съм видял, разбрал, усетил как повечето мъже функционират (включително и аз с известни разлики).
Но по-скоро мисля, че въпроса ти е: Защо си мисля, че мога и разбирам достатъчно за да обобщавам какво движи мъжете при отношенията им с жените?
От както съм на 19 години съм започнал активно и съзнателно да се опитвам да разбера и разнищя отношенията между мъжете и жените, какво движи мъжете и какво жените. От тогава не съм спирал да наблюдавам, анализирам, запомням, да си обяснявам това което се случва между мъж и жена около мен. Чел съм от всякъде каквото съм докопвал като мнение и анализ в тази сфера. Всяко едно правило което съм установявал при този процес съм го подлагал на щателна проверка чрез допитване до мъже и жени, чрез реални тестове при контакта ми с жени, още наблюдения. От 19 годишен до сега (31 годишен съм както споменах вече) не съм спирал да се запознавам и конктактувам с жените при всеки удобен повод и да наблюдавам интеракцията между двата пола. В началото изпусках моменти, сега все по рядко. Това включва запознанства сред общи приятели, заведения (всяка петък и събота излизам с приятели и се запознавам с едно или повече момичета), на улицата дори, от работата, абсолютно от всякъде където съм имал допир с жени или съм наблюдавал играта между двата пола. Включително и като модел в три различни модни агенции. Това са хиляди и хиляди запознанства и контакти с жени, плюс наблюденията при които съм извличал информация и съм тествал изводите си. Започнах да виждам повтарящи се явления и последователности, започнаха да излизат наяве закономерности. След повече от 10 години стигнах до там, че започнах да виждам неща да се случват при мъжете и жените по признаци невидими за хората около мен, а понякога неясни дори за самите хора които ги даваха.
цитирай
99. swan16 - Всеки човек може да наблюдава и да ...
30.03.2010 15:45
Всеки човек може да наблюдава и да стигне до определени изводи.Но тук идват няколкото големи ''Но''.Ти се движиш в определени кръгове, сред определен типаж хора-т.е представителната ти извадка пак не е предтсавителна.Тя е само бегъл досек с реалността.Да, има такива мъже за които говориш ти и с това съм съгласна.Но не мога да се съглася, че това са мнозонството мъже.И че мъжа се води само от красотата на жената.Ти в кръга си от манекени може би виждаш това защото средатата ти е отровена, но има и други кръгове, има и други хора, за които други неща са важни и ценни.Хубаво е човек да наблюдава и да прави изводи, но понякога пречупени през нашата призма резултатите се опорочават и представителната извадка вече не е такава.
цитирай
100. анонимен - хехе
30.03.2010 15:46
абе, знаеш ли какво ми дойде наум, когато прочетох коментар номер 98?
Ще намериш голямата Любов, за която пишеш в следващия си пост, когато всички твои наблюдения, правила и закономерности, за които говориш се срутят пред очите ти на пух и прах в момента, в които се сблъскаш с нея. Ей тогава ще знаеш, че си я намерил. Иначе, ако всичко, което пишеш тук за твоята мъжка гледна точка е вярно и приложимо и за нея, с какво тя би ти показала, че е толкова Голяма, за колкото си мислиш, че може да съществува? Тя би била просто едно поредно наблюдение, поредния случай, в които да изследваш реакции те си. Ако обаче се блокираш тотално и не можеш сам на себе си да обясниш ЗАЩО пък точно това момиче е предизвикало реакциите у теб споменати в следващия пост....е да знаеш, че си я намерил. Баш тя е, която ще ти разбиие теориите.
Малко объркано стана, ама приеми го - женски мозък. :))
цитирай
101. swan16 - gspot, поздравления!То се намери ...
30.03.2010 15:50
gspot, поздравления!То се намери най-накрая някой да му каже истината. Друг е въпроса дали ще я разбере или от наблюдения и теория на коньспирацията ще му остане време да забележи въпросното момиче понеже очевидно за него любовта е просто една статистика.
цитирай
102. realtornado - за 99. swan16
30.03.2010 16:02
Поздравявам те за доводите. Това същотото съм си го мислел и аз макар и за жените, не за мъжете.
Разбира се има вероятност средите в които се движа да не са представителна извадка защото не познавам например миньори, футболисти, актьори и т.н. Обаче ако прочетеш от колко типа среди си вадя изводите ще видиш, че те не са никак малко. Освен това има фундаментални истини, които доказват тази теория. Например красивите жени са най-ухажвани (в пъти повече от по-обикновенно изглеждащите), във филми и реклами най-харесваните, адмирирани и коментирани актриси са красивите (не тези с перфектна актьорска игра и добър социален пример), гледах по Discovery филм в който казват същото (че искаме красиви външно партьнори, но знаем че могат да ни наранят и за това минаваме на други критерии), социологически проучвания за най-привлекателните мъже и жени водят до изводите че външния вид е едно от най-важните неща, има смисъл еволюционно да искаме да сме с най-привлекателния физически индивид (симетрия, кожа, атлетичност и други) и т.н. Като тук правя забележката, че жените търсят и гледат много други неща подтикнати от инстиктите им за отглеждане на поколение (например търсят сигурност и постоянство в партньора си защото само красота няма да им помогне да "оцелеят" от еволюционна гледна точка).
С две думи има шанс да си права, но е малко вероятно.
цитирай
103. анонимен - Kолкото до разочарованията и кр...
30.03.2010 16:15
Kолкото до разочарованията и критериите ,прав си,но зависи и колко и какъв компромис си склонен да направиш.Ако са те наранили с лошо отношение,за което има индикации,че ще се повтори с новия човек,с когото се срещаш,ще продължиш ли просто,защото в момента няма по-добро?Аз мисля,че това е поведение на мазохист.Ще кажат,ама мъжа не може без секс и по-добре е по-малкото зло,но аз лично смятам ,че такива взаимоотношения ограбват.Колкото до това,че искаш авторът иска само да помага,но не и да получава помощ-не си от желязо,имало е и ще има моменти,когато ще с енуждаеш от човека до теб,именно като човек,двама души,ако не си помагат ВЗАИМНО,не се интересуват от проблемите на другия,ако няма съпричастност-за какво сте заедно? За останалото има вибратори и секс кукли,като първите може да са с доста по-добри характеристики от истинска част от мъжката анатомия
цитирай
104. realtornado - за 100. gspot
30.03.2010 16:22
Отличен коментар. Благодаря.
Стигаме до същината на нещата полека лека.
Ще ти дам един пример. От години тренирам бойни спортове непрофесионално, но както си трябва. Даже в момента докато пиша този коментар от работата съм със събути маратонки заради контузия на десния крак от спаринг. Тренирам по 8 пъти седмично общо два бойни спорта. С две думи тренирам от години и много сериозно.
Когато се случи да изпадна в беда като всеки нормален човек в мен се обаждат животински страх да не бъда наранен, блокирам и не мога да мисля рационално. Но годините тренировки започват да говорят в мен и знам какво да правя и това от своя страна подтиска емоциите ми до някъде и ми дава свобода на действие. Концентрирам се в една цел само и действам инстинктивно и без много мисъл.
Същото ще стане (надявам се :) и когато срещна това момиче което ще ме накара да спра да мисля и блокирам от силните емоции които усещам заради нея. Тогава цялата логика и рационалност в мен ще се изпарят. Опита ми обаче и "тренировките" през годините допир с нежния пол ще ми подскаже какво да правя и ще продължа да действам по инстикт. Няма да изпадна в ступор. Много пъти съм казвал на мои приятели които отказват да се запознават с момичета и да се забавляват, че ако не го правят когато срещнат правилното момиче те няма да могат да я спечелят защото ще са абсолютно неадекватни. Всичко е въпрос на опит и тенировки ако мога така да нарека запознанствата ми и флирта с различни жени. Точно тези тренировки и познаване на нещата ще увеличат в пъти шансовете да спечеля, задържа и направя щастлива моята избранница дори да не съм с всичкия си :)
Ако срещна момиче което да ме кара да се влюбя истински това няма да промени верността на твърденията ми. Аз не съм супермен, а съм обикновенно момче което е податливо на тези неща, но това не означава че всичко е грешно. Не разбирам защо да е грешно в този случай?
цитирай
105. realtornado - gspot, поздравления!То се намери ...
30.03.2010 16:24
swan16 написа:
gspot, поздравления!То се намери най-накрая някой да му каже истината. Друг е въпроса дали ще я разбере или от наблюдения и теория на коньспирацията ще му остане време да забележи въпросното момиче понеже очевидно за него любовта е просто една статистика.

Всичко до момента за мен е статистика наистина, но това момиче ще го разпозная и няма да е част от нея. По скоро пак ще е част, но аз вече няма да водя статистиката :) И на теб казвам: това че аз мога да се влюбя по какъв начин доказва че греша?

цитирай
106. realtornado - за 103. анонимен
30.03.2010 16:31
Не знам какво разбираш под мъж, но за мен един мъж не е лесно уязвим и трябва през 100 процента от времето да може да се грижи за момичето до себе си. По скоро на теб ти се иска да се чувстваш пълноценна помагайки на мъжа до теб и според теб това заздравява връзката. Е да но някои мъже като сме слаби, наранени и уязвими имаме начини да се оправяме без да искаме помощ от момичето до нас.Не всички мъже са така и може би дори повечето биха искали да разчитат на момичето до тях. Говоря само за себе си.
Особенно като се има предвид, че аз харесвам нежни и деликатни момичета, абсурд ще е да мога да сложа каквато и тежест да е на техните рамене и те да издържат. Защото замисли се ако аз съм рухнал под тази тежест какво трябва да е момичето за да издържи? Мисля, че като ме сравняваш с мъжете с които си била правиш презюмпцията, че и на мен е добре да се помага от време на време. Хубаво, но не е такъв случая при мен и не го казвам просто за да се бия в гърдите и да се правя на Мачо, а като факт.С две думи аз помагам, тя на мен няма нужда.
Искам да ми дадеш пример при който ти специално можеш да ми помогнеш защото аз няма сам да мога да се справя без твоя помощ и ще призная че си права.
Да ми зашиеш чорапите, да ми сготвиш, да ме изпереш, да ме утешиш, да ме носиш на ръце докато съм болен... кажи къде смяташ че не мога да се оправя без момичето до мен?
цитирай
107. swan16 - Моля не сравнявай любовта със сп...
30.03.2010 16:57
Моля не сравнявай любовта със спорта защото ако за теб принципа е един и същ то много ги бъркаш нещата.Аз също съм спортист и то дългогодишен, но не бих направила дори бегла подобна алюзия.И това, че можеш да се влюбиш не значи, че грешиш, но пак ти казвм може би изводите ти засягам само определен кръг хора и гледни точки.Ако търсиш само външно красива жена то мисля, че ще си обречен да бъдеш самотен за цял живот. Не сам, а самотен.
цитирай
108. анонимен - Тренираш два бойни спорта, впеч...
30.03.2010 17:03
Тренираш два бойни спорта,впечатляващо,но с е обзалагам,че го правиш не толкова за добра спортна форма,колкото за самодисциплина и контрол на емоциите,които ми с е струва често са експлозивни и понеже си достатъчно помъдрял,че това няма да ти донесе нищо добро в която и д а е сфера,си решил да го овладееш,за коеот заслужаваш поздравления.Колкото до тренировките с нежния пол-няма рецепта според мен,може да си мислиш,че знаеш,но в един момент да се окаже,че въобще не е така.Опитът дава сигурност и самочувствие,но далеч не е гаранция,че точно когато искаш най-много ще се получи-според мен трябва вътрешно усещане и в двамата да се зароди.Мога да ти дам пример,колкото и странно да звучи,преживян от мен.Запознах с е с човек,който впоследствие означаваше много за мен в дискотеката,но не като се видяхме и заговорихме,а танцувайки с гръб един към друг,се обърнахме в един и същи момент,усетили присъствието на другия и така започна всичко.Само,който е преживял нещо подобно може да ме разбере.Много пъти преди и след това съм била на дискотека,препълнена с хора и съм танцувала в идентични ситуации, но повече такова усещане не съм имала.Надявам се,че се изразих достатъчно ясно,за да се разбере.
цитирай
109. realtornado - Моля не сравнявай любовта със сп...
30.03.2010 17:04
swan16 написа:
Моля не сравнявай любовта със спорта защото ако за теб принципа е един и същ то много ги бъркаш нещата.Аз също съм спортист и то дългогодишен, но не бих направила дори бегла подобна алюзия.И това, че можеш да се влюбиш не значи, че грешиш, но пак ти казвм може би изводите ти засягам само определен кръг хора и гледни точки.Ако търсиш само външно красива жена то мисля, че ще си обречен да бъдеш самотен за цял живот. Не сам, а самотен.

Да си подготвен в любовта и на война означава по-голям шанс за успех. Как да няма аналогия?
Да търсиш само външния вид не значи че аз ще остана самотен, а ти. В смисъл самотен по твоите критерии. да обаче аз не съм ти. Аз няма да съм самотен при същите осбтоятелства като теб и обратното.
И освен това явно не си прочела по нагоре, че аз търся в една жена външен вид и отношение, но не защото иначе ще остана сам, а защото имам избор и ми харесва повече когато една жена знае как да се отнася с мен.
И още нещо... никога ама абсолютно никога не съм се чувствал самотен дори когато съм бил без момиче до мен, а просто ми е било скучно и ми е липсвало нещо което да ме кара да се чувствам жив.
цитирай
110. анонимен - realtornado
30.03.2010 17:18
Аз не казвам, че наблюденията и заключенията от опита ти са грешни. Не мога да го направя, защото не съм в мозъка ти и не вървя по твоя житейски път (ако щеш и различните полове, в които сме се раждали, за да придобием различен поглед върху отношенията между мъжете и жените).
Ако отрека, че не са верни, значи да противореча на себе си относно това, което ти написах като коментар в следващия пост, че девойката ще е красива. Не че не мога да си противореча де, ама това е друга тема.
Относно "тренировките" - това, което си написал е пак потвърждение затова, че се опитваш по-всякакъв начин да се подготвиш, когато "случайната" среща с момичето се осъществи. Това е добре. Както написа някъде другаде, животът не ти дава много шансове да срещнеш правилната си половинка, а пък да се окажеш неподготвен... не е добра тръпка. Така че следвай целите си и все така здраво стъпил на земята.

пс- това, което имах впредвид под "разбиването на теориите ти на пух и прах" в коментар 100 е всъщност опит да ти покажа,че тя трябва да е с нещо Различна, от тези който вкарваш просто като статистика в наблюденията си. Това Различното обаче при теб няма как да го знам, защото зад думите ти за Голямата любов може да стои нещо твърде малко и банално, което ще направи "цък" в главата ти и ще запълни малката липса, която не е могла да бъде запълнена от никоя друга срещната досега. Ей това "цък" е много трудно за разбиране и често е твърде индивидуално за всеки човек.
Пак твърде абстрактно, ама това е то - моята "цък теория". Не мога да я формулирам още разбираемо за хората с думи. :)))
цитирай
111. анонимен - Помоли ме да ти дам пример кога ев...
30.03.2010 17:49
Помоли ме да ти дам пример кога евентуално не би могъл без помощта на момичето до теб-хубаво е да си самодостатъчен,но тогава защо търсиш Любовта-истинската,голямата? Освен всичко друго тя е споделяне на хубавото и лошото-нямам предвид само готвене,пране и прочие домакинска работа,където според мен отново трябва да има взаимопомощ и е хубаво да я вършат двамата,а за ситуации,когато имаш нужда от най-близкия си човек,от най-добрия и най-верния си приятел,на когото да кажеш какво ти тежи и да се довериш,да споделиш,да чуеш друго мнение,да ти дадат съвет,да те утешат,дори да ти се скарат,ако това ще ти помогне . Може би има хора,които нямат нужда от всичко това и могат да се справят с всичко сами или просто не си признават,че имат нужда ,защото според тях така ще изглеждат слаби и уязвими в очите на другия,безпомощни,а са твърде горди ,за да го понесат.Но пак те питам след като можеш да се справиш с всичко сам,защо ти е любим човек-за престиж,защото всички правят така,защото твоето Его има нужда от това или?
цитирай
112. анонимен - Или най-точно казано ти така раз...
30.03.2010 18:00
Или най-точно казано ти така разбираш любовта и така ще я изживееш и това,че тя не се припокрива с моите разбирания не я прави с нищо по-лоша,затова хората са различни.Сама си отоговарям на въпроса,които ти зададох в коментар 111.Просто за теб голямата люов е да се грижиш за някой,а ти да си страдаш или радваш сам,зависи от случая.Как ще има някои истинско отношение към теб,ако не му позволяваш да ти помогне дори с мълчание ,ако щеш? Ти би го държал винаги на малка дистанция,има хора,на които това не би им пречило ,даже ще е добре дошло-ще си кажат ето един дето не ме занимава със себе си,а ме гледа като писано яйце,ударих шестица от тотото,но как ще се чувстваш ти след дълго пребиваване в една такава "голяма любов"? По-горе писаха,че идеята,която имаш за нея може д а екоренно различна от действителността.В този контекст,какво отношение търсиш-много ми е хубаво с теб,никога не съм се чувствала така досега,не искам това никога да свършва,ти си най-красивият мъж за мен и други не съществуват за моите очи,ти си гений и може да постигнеш всичко,което желаеш?
цитирай
113. realtornado - за 111. анонимен
30.03.2010 18:04
Извинявай, но не видях пример кога не мога да се оправя без помоща на момичето до мен.
Любовта за мен не е това което е за теб. Виж ми поста за това Какво е любовта.
И да, така е. Гордостта е една от причините да искам да се справям без да натоварвам момчието до мен. Споделянето помага само на слабите и бих го направил само за да усети момичето че нищо тайно няма между нас.
цитирай
114. realtornado - за 112. анонимен
30.03.2010 18:10
Както вече казах прочети поста Какво е любовта и ще видиш къде бъркаш за мен или поне това което твърдя за себе си.
цитирай
115. анонимен - Последвах съвета ти и го прочетох ...
30.03.2010 18:52
Последвах съвета ти и го прочетох отново,въпреки че вече го бях чела и мисля,че сега осъзнавам,че с цялото си същество копнееш да бъдеш обичан,както и всеки друг човек ,и би направил всичко за любимата и считаш,че твоите оплквания за евентуални твои провали,неразположения и проблеми биха я натоварили излишно и може би отблъснали,а запитвал ли си се от какво имаш нужда ти ,обичаш ли себе си достатъчно,за да можеш да обичаш пълноценно някой друг?
цитирай
116. realtornado - за 115. анонимен
31.03.2010 10:58
Не се притеснявам, че ще я отблъсна, а че ще й създам излишни негативни емоцоции.
Обичам ли себе си? аммм не че нещо ама май се отплеснахме :)
При всичката ми хладнокръвна пресметливост, незрялост и минуси смятам, че съм готов за тази емоция да порастне в мен.

цитирай
117. анонимен - Тъй като толкова много говорихме и ...
31.03.2010 12:35
Тъй като толкова много говорихме и спорихме за връзки и тяхната относителна сериозност,както ти ме помоли да прочета постинга ти,така и аз те моля,ако желаеш разбира се,да прочетеш постинга на compassion-спомен,мился че в него има много дълбочина и житейски истини за любовта,за нас самите
цитирай
118. realtornado - за 117. анонимен
31.03.2010 12:56
Този пост го бях забелязал и прегледал. Сега го прочетох по обстойно. Извинявай, но за мен той не съдържа житейски истини и не описва любовта, а е само в вдъхновен от нея. Представя нейния външен лиричен облик. Това е красива, добре написана художествена измислица изплетена от романтична прежда. Има безброй такива романи, разкази и стихове в същия стил. Това е храна за роматични души, които искат да се събуждат за тези хубави емоции. Искат четейки тези думи да ги преживяват отново и отново, защото не могат или трудно ги намират в живота, както те си ги редставят - в тяхната пълнота и чистота. За съжаление много момичета го вземат навътре и търсят това в реалния живот. Обаче забравят, че много фактори трябва да се подредят за да се случи това и те трябва да помогнат на съдбата си да намерят тези рядко срещани емоции. Ако разчиташ тези емоции сами да те намерят е като да чакаш 6-ца от тотото.
цитирай
119. анонимен - С последните две изречения съм с...
31.03.2010 14:08
С последните две изречения съм съгласна,много даже.Но в този разказ не става дума само за зараждащо се чувство,не емоция,защото двете са коренно различни неща,емоции-хубави или лоши изпитваме почти всеки ден ,докато чувствата не са така често срещани,дори бих казала никак,а за истината за живота,за неговия смисъл и как да достигнеш до щаститето,имайки предвид че то е различно за всеки. Тъй като този разказ е част от цял роман и тук има публикувани още два разказа,става ясно че героинята е страдала много и извървявайки този път стига до тези истини.Още повече това не е измизлица,а лично преживяно от автора(споделено в коментарите).Животът не е само това,което ти си видял.Има и други хора с други възприятия,които са способни да изпитат тази палитра от чувства- добри и негативни,и други,които не могат и поради тази причина не го разбират.Според мен в днешно време поне 80 процента от жените,ако не и повече, не търсят любов,а мъж,който да им осигури определен стандарт за неопределено време-тоест това е сделка-секс срещу стандарт,това е (има една част,които са изключение от това и такива взаимоотношения не ги задоволяват). Както сам си се убедил и жените не го вземат навътре и се получава надлъгване.Но кой както си го избере.А понякога колкото и да го редиш,не се получава,или е драснато или не.Има една китайска мъдрост-ако на двама души им е писано да бъдат заедно дори да са на пет хиляди километра,ще се съберат,ако ли не ще са съседи и ще се разминават всеки ден,но няма да се срещнат.
цитирай
120. анонимен - Пак в тази връзка с идеите на спом...
31.03.2010 14:14
Пак в тази връзка с идеите на споменатия разказ-едно от нещата,които най-трудно с епреживяват е краха на собствените ти мечти,очаквания и въжделения и осъзнаването,че противно на това което мислиш за себе си,живота и смисъла,си на грешен път и трябва да преосмислиш всичко и да започнеш да живееш по нов начин.А разделянето със старите нажици и стереотипи не е никак лесно.
цитирай
121. realtornado - за 119./120. анонимен
31.03.2010 14:47
Мисля че процента на жените заменящи секс за материално осигуряване на са 80 процента, а по малко от половината. Силно се надявам да бъркаш за това.

Другото си е чист литературен анализ :)
Извинявай ти да не си автора на този разказ :)
цитирай
122. анонимен - Не, не съм аз автора, но е близо до ...
31.03.2010 15:05
Не,не съм аз автора,но е близо до моето светоусещане и ме радва да видя,че има и други хора,които разсъждават като мен,макар и рядко.Аз също съм преживяла доста трудни моменти и затова считам тази житейска позизция за вярна за мен.А колкото до категорията жени,които заменят секс за безоблачен живот са доста голям процент и повече от половината според мен.Това го казвам като жена,която има наблюдения върху жените точно в тази им насока.Всяка една от тях иска материална сигурност и ако цената е секс-ок,няма проблем,останалото са подробности от пейзажа,например какъв цвят ще е Бентли-то.
цитирай
123. анонимен - Браво, пич! Аз съм жена и откровено ...
01.04.2010 16:57
Браво, пич! Аз съм жена и откровено се зарадвах на това, което пишеш. Това, че има мъж, на който му стиска да каже нещата, такива, каквито са; а не да се крие за "душата ти, очите ти, виж колко общи неща имаме".. глупости. Това една жена да поддържа външния си вид, означава първо, че държи на себе си и второ, че държи на човека до себе си. Ако тук има някоя жена, която вярва, че приятелят й/съпругът й и т.н. я е поканил на първа среща, защото е видял невероятната й доброта, ерудиция и т.н... дълбоко се лъже.
Ако един мъж има избор - винаги, ама винаги ще търси възможно най-привлекателната партньорка. След това идват намеренията му към нея (сериозни или не) и в последствие изграждането на връзката - интереси, доверие, интелект.
Още веднъж - realtornado, благодаря ти, че ти стискаше да наречеш нещата, такива, каквито са :)))
цитирай
124. realtornado - за 123. анонимен
01.04.2010 17:18
Мерси за ентусиазираната подкрепа :)
Хареса ми как синтезирано каза някои от нещата. Това може да помогне на някои хора да ги възприемат.

цитирай
125. анонимен - edna mnogo prosta istina
07.04.2010 18:34
zdravete , mnogo prostata istina e slednata - KOGATO EDNA DVOIKA SE SYBIRA - VINAGI JENATA E OPREDELQ6TIQT FAKTOR , NE VIE NAS MYJE , A NIE JENITE OPREDELQME S KOI MYJ 6TE SME - Z A P O M N E T E TOVA ... zatova oglupqvate , zatova se kazva - kiorava nedelq - no si prav v mnogo otno6eniq za tova , kakvo haresvate VIE myje i kakvo iskate da VI se sluchva - PATRIARHAT , SOBSTVENICHESKO CHUSTVO , PRITEJANIE , OPREDELQNE NA PRAVILA , NO UVI...
цитирай
126. realtornado - за 125. анонимен
07.04.2010 18:41
Не забравяй, че мъжа трябва да подходи към жената и от тези които подходят към жената тя си избира. Освен това само една красива жена може да има почти всеки мъж който си избере, не всички жени са красиви...

цитирай
127. анонимен - ohhh
08.04.2010 18:43
TI SI VMANIECHEN NA TEMA KRASOTA , VSEKI CHOVEK E KRASIV
цитирай
128. анонимен - Между другото, Realtornado, какво ...
13.04.2010 20:10
Между другото, Realtornado, какво те накара да пишеш в този форум? Не всеки мъж е склонен да анализира отношения "тя-той", още по-малко в блог. Да не говорим, че го правиш много осъзнато и болезнено откровено :))
цитирай
129. realtornado - за 128. анонимен
14.04.2010 12:16
Една от причините е че съм минал през доста с жените и искам просто да споделя. Другото е че съм забелязал определени закономерности, видял съм играта между мъжете и жените, определил съм свои си правила по които да я играя и всичко това искам да го подложа на дисекция описвайки го пред вас. А пък има и малко суета, да покажа че знам, мога ;)
Е и да понауча нещо никога не изключвам като вероятност :)
И не на последно място да намеря съмишленици сред мъжете и жените за да задвижим нещата!
цитирай
130. анонимен - :))))
14.04.2010 14:48
Да намериш съмишленици в задвижването на какво :)) В "играта между мъжете и жените" или в развиването на идеите/дисекцията на отношенията :)) Наблюденията ти са доста точни :)) Говориш повече за това как "играят" мъжете, инересно ми е какво виждаш в жените; как играят те?
цитирай
131. realtornado - за 130. анонимен
14.04.2010 16:22
Ако се съберем съмишленици не знам какво конкретно ще стане, но със сигурност това което ни обединява ще ни позволи да правим неща които не бихме могли сами. Може заедно да направим играта по интересна и участниците по активни, да се учим едни от други, да видим другите гледни точки което да ни даде нови идеи, да се забавляваме...
За това как съм видял да стоят нещата при жените си го мисля да го драсна в отделен пост, че май е време вече :)
цитирай
132. realtornado - Тренираш два бойни спорта, впеч...
14.04.2010 17:23
анонимен написа:
Тренираш два бойни спорта,впечатляващо,но с е обзалагам,че го правиш не толкова за добра спортна форма,колкото за самодисциплина и контрол на емоциите,които ми с е струва често са експлозивни и понеже си достатъчно помъдрял,че това няма да ти донесе нищо добро в която и д а е сфера,си решил да го овладееш,за коеот заслужаваш поздравления.Колкото до тренировките с нежния пол-няма рецепта според мен,може да си мислиш,че знаеш,но в един момент да се окаже,че въобще не е така.Опитът дава сигурност и самочувствие,но далеч не е гаранция,че точно когато искаш най-много ще се получи-според мен трябва вътрешно усещане и в двамата да се зароди.Мога да ти дам пример,колкото и странно да звучи,преживян от мен.Запознах с е с човек,който впоследствие означаваше много за мен в дискотеката,но не като се видяхме и заговорихме,а танцувайки с гръб един към друг,се обърнахме в един и същи момент,усетили присъствието на другия и така започна всичко.Само,който е преживял нещо подобно може да ме разбере.Много пъти преди и след това съм била на дискотека,препълнена с хора и съм танцувала в идентични ситуации, но повече такова усещане не съм имала.Надявам се,че се изразих достатъчно ясно,за да се разбере.

Защо тренирам не е важно в случая, а само какво ми носи.
Точно това се опитвам да докажа - че има рецепта за всеки случай, а това че не я знаеш и се объркваш много пъти какво става, не значи че не съществува!
Ако знаеш колко пъти съм виждал момчета да се примъкват към момичета с гръб точно за да стане това което се е случило при теб...Не знам дали в твоя случай случайно си се сблъскала с момчето, но ако си красива и се обличаш добре надали е било случайно. Това че ти се е случило един път не значи, че теорията не е вярна, а че просто ти се е случвало един път ;)
Отвори си очите - нишо не се заражда от самосебе си и без обяснение!
Винаги има обяснение и винаги може да се помогне на "съдбата" да направиш точно този човек твоя определен човек! Случайността помага!
цитирай
133. анонимен - Това, за което говорш е май тема на ...
14.04.2010 17:37
Това, за което говорш е май тема на съвсем отделен пост - игрите, които играем :) как можеш да изкараш някого от ролята му и кога игрите минават границите на такива.. а това за жените ми се струва предизвикателство :)
цитирай
134. realtornado - за 133. анонимен
14.04.2010 17:43
За игрите ще пиша когато се убедя, че има хора на които би им било интересно....
Гледната точка на жените със сигурност не е лесна да се опише....
цитирай
135. анонимен - О, повярвай ми, има! Най-малкото, ...
14.04.2010 17:59
О, повярвай ми, има! Най-малкото, убедена съм, че много жени четат този пост, с идеята да "хванат" мъжката гледна точка, било то за да се предпазят; да знаят какво да очакват; или просто да знаят как да контлорират нещата в отношенията си. Това, че гледната точка не им харесва е отделен въпрос :))
Даа, ние си задаваме много повече въпроси за отношенията, игрите, мъжкият подход, и "какво е искал да каже автораът", сваляйки ни звезди - повече, отколкото ни се иска да признаем. Този пост е един от най-посещаваните в този блог, да не говорим колко коментари отнесе под формата на кръстосан огън.
цитирай
136. realtornado - за 135. анонимен
15.04.2010 12:32
Това ме накара да се замисля нещо. Ако глуповата и консервативна жена прочете поста тежко и горко на следващото момче с което тя има нещо. Просто ще го разкости ако има тази възможност, защото няма да иска да попадне в графата: "Само за секс", ей така за всеки случай дори да не вярва в теорията на поста. Лощото е че по голяма част от жените сте консервативни в България до крайност, а глупавите хора ги има навсякъде и по-много. Разкритията в този пост могат да се окажат опасно оръжие в ръцете на жени които не знаят какво да го правят....
цитирай
137. анонимен - ..
15.04.2010 13:40
realtornado написа:
Това ме накара да се замисля нещо. Ако глуповата и консервативна жена прочете поста тежко и горко на следващото момче с което тя има нещо.

Една глуповата и консервативна жена не може да "разкости" мъж, който не е глуповат, влюбен или закъсал за секс.
цитирай
138. realtornado - за 137. gspot
15.04.2010 14:53
Ако замениш закъсал за секс с много му се прави секс ще обобщиш огромна част от мъжете които попадат дори само в тази категория по едно или друго време :)
цитирай
139. анонимен - Това ме накара да се замисля нещо. ...
16.04.2010 14:20
realtornado написа:
Това ме накара да се замисля нещо. Ако глуповата и консервативна жена прочете поста тежко и горко на следващото момче с което тя има нещо. Просто ще го разкости ако има тази възможност, защото няма да иска да попадне в графата: "Само за секс", ей така за всеки случай дори да не вярва в теорията на поста. Лощото е че по голяма част от жените сте консервативни в България до крайност, а глупавите хора ги има навсякъде и по-много. Разкритията в този пост могат да се окажат опасно оръжие в ръцете на жени които не знаят какво да го правят....

Взаимоотношенията се правят от двама души. Няма как един мъж да бъде "разкостен", ако не позволи това. Т.е. ако той не е на найното "консервативно или глуповато" ниво. Пък тя нека да е красива колкото си иска. Все рано или късно, ако не горната глава, то поне инстинктът му за самосъхранение ще сработи :))
Мисля, че жените, които не знаят какво да правят прочетеното, просто ще влезнат в капана на собствената си глупост. Да, ще се получи йо-йо ефект - колкото повече й се напомня, че е важно да се поглежда огледалото и че сексът е от значение, тя толкова повече ще иска от "горкия" да й доказва обратното. Което никой нормален мъж няма да изтърпи - неподдържан външен вид, защото ние сме "над тези неща"; липса на секс; дълги разговори на философски теми за любовта, живота и Паулу Куельо .. изобщо вкарване в матрицата на "най-добра приятелка". И после - "не мога да разбера какво не им е наред на мъжете". Толкова за жените, които "не знаят" какво да го правят :) ще изпилят нервите на един-двама, ако са красиви - на повечко мъже.. и ще продължат да живеят с образа на Кари Брадшоу в главата си.
По-интересно ще е какво оръжие ще са тези разкрития в ръцете на жена, която много добре знае какво да ги прави :))
Какво е за теб консервативна жена?
За глупавите - ясно :))
цитирай
140. realtornado - за 139. анонимен
16.04.2010 14:34
Наистина не всеки мъж би позволил да го разкостят, но дори опита за това не води по приятни емоции за никой.
Аз се опитвам да изкарам от жените тези глупави насадени глупости от времето на бригадите, клюките в малкия град/село, строгата семейна единица, заклеймяването на различните, всички под строй, морал на ангели и т.н. Ще ми е неприятно ако ги тласна в неправилната посока и на това отговре с "бухалка от тази информация" в ръка.
С това оръжие умната жена ще може да прави това което иска без да бъде наранявана, от там ще й е приятно и ще стане още по-смела. Други жени ще го видят това, ще се научат че може и така и това се надявам да ускори процеса на еманципация не само на думи. От там очаквам да е по-приятно времето и за тях и за нас мъжете.
Консервативна жена за мен е тази, която вместо да сбъдва желанията си, пази фанатично благоприличие и е обсебена и раздирана от ниско самочувстиве, комплекси и съмнения!


цитирай
141. анонимен - Това, за което говориш, аз наричам ...
16.04.2010 21:42
Това, за което говориш, аз наричам "морал за масова употреба". Удобно е да се криеш зад него, когато комплексите, страховете и предубежденията не ти позволяват да разбереш другата гледна точка. Не да се откажеш от своята, а за приемеш, че може да съществува и друга.
За съжаление обаче има не само консервативни и комплексирани жени, а и мъже.. които се женят/обвързат с консервативни жени (защото тя е "безопасна игла" и ще я контролира лесно).. като междувременно обаче очите на въпросния мъж са все в онези другите. Тези, които не му стиска да покани на кафе дори. Тези, които ако не ги обсъжда зад гърба им; то със сигурност отнасят плоските му шеги и опитите му да се прави на отворен. Сигурна съм, че знаеш за какаво говоря.
А за жените - това, че една жена може да е умна и красива, не изключва и да е комплексирана.. тогава какво правим? Повярвай ми, тогава е наистина страшното за един мъж :)) Ловуват заради егото си; манупилират, за се почувстват единсвени и да подхранят самочувствието си; секси облекло, танци, погледи, пали те, после бяга - това й е достатъчно, още един балък във фен клуба.
Говорейки за това и за красотата, чувал ли си за компенсаторните механизми? Т.е. как можеш да разбереш кога на една жена й липсва самочувствие, колкото и красива да е тя?
цитирай
142. realtornado - за 141. анонимен
19.04.2010 16:34
Дали е морал или глупаво набито възпитание от ограничени заради времето си родители/общество може да се прецени за всеки случай отделно, но според мен и двата варианта са еднакво валидни.
За мъжете, които са напарени от красивите жените и започват по техни думи да търсят нещо много повече в една жена съм писал в поста си. Някои от тях наистина плюят, закачат, ебават и т.н. в лицето или в гръб както ти каза защото нищо друго не им остава. Такива "мъже" са за съжаление.
Разбира се че красотата не прави един човек неуязвим за комплекси, ниско самочувствие и криво разбрано такова. Това което казваш за фен клуба ми дава основание да размисля пак за поста си озаглавен " Жените и телефоните". Това може би трябва да се добави към торбата с обяснения защо жените не вдигат телефоните си и звучи доста правдоподобно. Може би до сега съм го разбирал, но не съм си мислел че красивите жени от които съм вземал телефони имат нужда от мен да им вдигам самочувствие или ми е било трудно да се възприема просто като поредната бройка :)
цитирай
143. анонимен - Интересна идея за пост :)
20.04.2010 12:21
Мдааа, "жените и телефоните" .. струва ми се, че винаги на една "неразбираема" ситуация, има прост отговор :)) Ако това би било в ритъма на разсъжденията ти, ми се струва, че има три причини една жена да ти даде телефона си, а после да се наслушаш на ритмичен "fun call" в продължение на няколко дни :)
Първата е, мадамата да е леко неосъзната и да не знае как да подходи в ситуацитя (може да е малка, да няма опит, или просто да е глупава) - тогава даваме тел, защото не знаем какво да правим. Хем боли, хем сърби.. нека ми звънне, пък ще си помисля после.. Тук имаш шанс да пробиеш; и да - тук го има и притеснението за бройкането :))
Вторият е да се опита да те разкара по един доста "селски" начин, давайки ти фалшив номер. Обяснявам "селски" - щом се е стигнало до там да си искате/давате телефони, явно си получил достатъчно аванси от нейна страна. А щом и има приготвен авариен план, значи тези ситуации й се случват често... Причините за разкарването може да са или както казах по-горе "да не знае какво да те прави" - т.е. да си играе с огъня, а после като запари, да бяга; или да си е изчеткала достатъчно егото и просто да те разкарва по един не много интелигентен начин.
Третият варинант е този, за който ти казваш - жената си прави "вятър" с присъствието ти само за вечерта, в момента, в който си захапал за второ виждане - вече не си интересен.
Ако говорим за жени, които са достатъчно осъзнати, там нещата са много лесни.
По време на свалката ви, тя вече те е преценила и решила дали ще се виждате пак или не. Ако не иска да ти остави телефона си - няма да го направи. Ако иска - ще. Опцията "само за секс" едва ли е толкова притеснителна, както ти казах, преценила те е още по време на разговора ви - какъв тип комуникация може да има между вас. Убедена съм, че и при вас е така - сексът ок, но след някакво общуване с жената, ви е ясно дали става само за леглото; дали само ще се показвате с нея в заведенията; дали може да й имате доверие и бихте си я прибрали вкъщи т.н.
цитирай
144. realtornado - за 143. анонимен
20.04.2010 16:44
Това с фалшивия номер се случва най-често само ако си прекалено настоятелен и тя няма друг начин да се оттърве и ти не разпознаеш сигналите кога не си желан.
Ако си прочела поста ми внимателно щеше да видиш, че мъжете решаваме на база външен вид какво искаме от една жена още в мига който я огледаме, а не с течение на общуването. Някои мъже които имаме избор просто можем да охладнеем към една жена ако тя ни направи лошо впечатление с нещо. Но ние знаем от мига в който я зърнем какво искаме.
Малко използваш призмата на жените за да обясниш мъжете.
цитирай
145. sunson - Уточнение :
23.04.2010 15:39
Приемам, че аргумента за сериозна връзка е :
"След като решим, че едно момиче е достатъчно привлекателно за нас ние решаваме, че искаме да сме непрекъснато с това момиче и тя да не се вижда с други мъже "

Тука същественото е : "тя да не се вижда с други мъже "
Искам да уточня, Обаче че мъжкия аргументът за женитба или обвързване е друг : Сигурноста, че тя Няма да търси други мъже "

От тук следват обърнати преоритети и логично обяснение на нелогични партньорства .
цитирай
146. realtornado - за 145. sunson
23.04.2010 16:26
Не съм сигурен, че всички мъже сключват брак само за да вържат една жена...
цитирай
147. анонимен - Za realtornado, ot LINA
25.07.2010 14:03
Не съм от хората,които имат много време да стоят пред компютъра,но твоите разсъждения върху:" Как един мъж показва......" ме впечатлиха и изчетох всичко написано от теб и по малко от останалите участници в дискусията.Щастлива съм,че има мъже като теб- смели,окровени,поддържащи тялото и духа си,развиващи се и...
Мога още много суперлативи да кажа за теб/ не искам да се повтарям с "анонимен" по -горе/.Аз съм на 50,но имам дъщеря на 23 г. и искрено се надявам да срещне мъж като теб.Възпитала съм децата си/имам и син на 26/ точно в твоя стил на търсене на щастие.Желая ти успех и не се предавай.И на 50 години не харесвам отпуснати и занемарени мъже пък ако ще и да са с 20г по-млади.Най- лесно се поддържа форма с креватна гимнастика,но с правилния човек.Но,когато го няма,правилно е да го заместиш с други физически натоварвания.Съжелявам,че нямам време да се включа във вашата дискусия.
цитирай
148. анонимен - вярно и не съвсем
31.08.2010 20:31
Мъжът често се влюбва не в най-привлекателните жени, които среща, а в най-хитрите. Амбициозните да успеят жени спазват първо правило на женската свалка: хвали мъжа и му възхищавай дори когато пръдне. Не е за чудене когато много мъже избират точно тези жени, ако и приятелите да се чудят на вкуса им.
цитирай
149. анонимен - Въпрос?!
17.09.2010 23:18
Интересно ми е да разбера гледната ти точка относно това какво мислят мъжете, когато една жена ги изостави без да казва нищо? Също така какви тактики възприемат, за да си я върнат? Аз имам доста наблюдения по въпроса, но бих желала да чуя мнението на автора.
цитирай
150. anonimen65 - ee nai posle
01.12.2011 23:04
stignah kraia.66 godishna jena sum i razvedena ot 9 godini.suglasna sm ama 100% sus avtora na postinaga ako i da go duvchat mnogo muje i jeni.duvcheshtite go muje sa takiva i v realnia jivot odumvat niakoi uhajior na damata koiato sa haresali za da se doberat do neia v niakoi kritichen za neia moment.ili puk tova e tehnia marketing usetili che jenite osven parite i krasotata tursiat i neshto drugo.ne moje da jiveesh dobre s edno kvazimodo.kolkoto i dobur da e vuv jivota i legloto vse triabva da ne go gledash v ochite e tova lubov li e ?ili te e spasil ot obshtestveno mnenie ili e s dulbok djob i shtedro go polzva za teb.az sum romantichka ,no ne sreshtnah moia prints nikude do sega .ne su krasiva ne sum umna ,no imam niakakuv si jenski char i dostatuchno um che oshe v moite 20 godini da razbera,che mujete sa takiva kakvito ni sa predstaveni v tozi post.jenite ot moeto i sledvashtite pokolenia e otgledahme nito kachestveni muje nito kachestveni jeni.pohvala zaslujavat roditelite na realtornado che sum suzdali podhodiashtia mikroklimat da se razvie kato istinski muj a ne mamino sinche.edno samo moga da mu kaja letvata mu e visoka i tova ,koeto tursi edva li sushtestvuva.jalko e za jenite bili blizki s nego.jenata v mnogoto vruzki gubi emotsionalnostta si,a mujut se obogatiava.jalko za mujete,koito shte izbirat iz jenite s mnogoto muje v jivota im.ako i da ne mu haresvakonservatizma toi pravi muja neshto tsenno za semeistvo.emantsipatsia da,no ne sex svoboda predi sreshtaneto na lubimia.ako tolkova mnogo tialoto ima nujda ima sex shope.ne triabav da se unishtojava chistotata na vzaimootnosheniiata.tova dovede do protivozachatasthtite i to samo za jenite do sega i ostariavane na natsiite po sveta neshto ne normalno za jivia jivot.
цитирай
151. анонимен - ANI
10.01.2012 13:56
Съгласна съм с основния автор ,че всеки силен мъж избира жената по красота но тя за да е конкурентноспособна трябва да уме да е много жени в една кожа а това не сеучи -то е вкръвта ти другото са пози
цитирай
152. анонимен - ОХ ОХ
25.06.2012 09:37
30. анонимен - Ти между две цигари ли съчени това умотворение
09:32
tit написа:
че първия не може да се редактира и понякога мистериозно изчезва...
анонимен написа:
Налагане на вкусове и предпочитания понижава културата и води обезличаване на индивида...красотата на този свят е в многообразието, всеки има право на лично "светоусещане".... в тази посока твърдо заявявам, че блогът е на първо място в световен мащаб откъм "естети", "критици"....
Ено малко въпросче към :buhalyt- в какво се изразява така формулирания от него "нормален вкус"и кой го определя и какъв е той на вкус???

Друга няма.

Поетът е творец, разбире се. Има дарба. Която, предполага се, развива. Ограмотява се поетично, тъй да се каже. Аз опрделено не съм!:)
Използвах станали "популярни" в блогбеге клишета...
Дебатите около нормалността на вкуса силно ми напомнят онези за нормалната сексуална ориентация, да ти кажа!:)

Това че не съм се регистрирал тук или не съм не ме прави по-малко или по-вече анонимен от теб и всички останали с измислени никове и подобни, сигурен съм напълно, че ти не разбираш както от поезия така и от нормални човешки взаимоотношения, от къде на къде ще отговаряш от името на друг към когото съм насочил коментара си....или смяташ, че вкуса ти е "нормален" та да го насаждаш на другите, тостатъчно е да видя кои от "нормалните" те величаят с коментарите си и да спра до тук.....
цитирай
цитирай
153. анонимен - Alex
12.07.2012 15:23
Нека те светна, незнам дали си мъж с избор или не, но със сигурност си се комплексирал от нещо, първо винаги и винаги и само жената избира, казва ти го Жена със избор хаха , винаги избира жената, това дори и сред природата можеш да го видиш, оперението на мъжките е дадено за да впечатлява женската, и изобщо. Това че има жени които не го знаят или никой не ги е научил на това от малки е друг въпрос, защото хитрата жена знае , че избора за потомството и за отглеждането му принадлежи единствено и само на нея, затова и тя знае как да завърти мъжа така че да го научи да я уважава, цени и да вижда вътрешната и красота предимно, тъй като външната е рушима и подлежи на промени и е краткорвемена. И така, не съм манекенка, фотомодел или с претенциите на голяма красавица и" слава богу ", защото моята единствена оценка за мен самата се гради на личностната ми красота, но знам че много мъже ме харесват на различна възраст и от различен етнос. Преди всичко съм умна и зная какво искам, нека ти кажа , че една жена оглежда един мъж от всички ъгли, като за нея е важно да има духовна и физическа химия, а за мен е мн важно този мъж да може да мисли, умния мъж покорява съзнанието и впечатлява с джентълменско отношение и искреност. уверих се че най-големите женкари и курвари, са всъщност най-неуверените и комплексирани мъже, защото срещнах и такива ,които ги превъзхождат , но са кавалери и достойни хора . Незнам ти от кои си , ама нещо мн се надценяваш май, слез малко на земята, явно не си попадал на жена ,която знае какво иска ,подобни неща от рода-аз съм мъж с избор, изобщо не се връзват . При това има мъже , които са обявени за големи красавци , но никога не бих си избрала такъв, поради причината ,че мен не ме привлича-всичко е относително и все пак ти казвам от опит , естествено че ще избера мъж, който ми харесва, ама те такива много има , от всяка точка на земята-пазара е голям, но никога няма да избера мъж, който не ме е покорил с личността си- това е нещо рядко срещано .учи се :
цитирай
154. анонимен - по въпроса
11.08.2012 16:30
може да излезно от темата, но ще ви кажа от мои наблюдения и опит, че в България връзките между мъжете и жените са на принципа -единият мачка другият, още повече, когато са създали дете и то ги ангажира и свързва емоционално. Често единият търпи в името на детето да е с двамата родители и детето става свидетел на скандали и разправии, които след това му се отразяват много зле на здравето. Имам приятелско семейство, при кк.оето детето им започна да заеква от стрес и е с голям дефицит в интелекта, благодарение на яките скандали на майката, която си има и любовник и мъж, а самата тя е над 100 кила жена. Смешно ми е като чуя за любов в тази държава, може би и другаде, но все още съм живяла само тук. Трябва да съм откровена, има изключения, но са много малко. Изкушенията на лукса, парите , сметките си казват думата. Имах приятел, който ми се кълнеше, че за мен всичко ще направи, че съм го спасила в най-трудните мигове в живота му, и накрая обра апартамента ми и изчезна. След две седмици ми се обади да се видим, като му отказах, накара един негов приятел да разговаря с мен, за да се съберем и когато не стана това, той се събра с бившата си жена, за която говореше като за най-големият враг в живота си. Мога да ви кажа, че не вярвам на мъжете нито на жените, макар че между вторите все пак има повече човещинка. Тежко на стойностните хора в тези взаимоотношения. Не съм грозна, даже съм красива и мног секси, и съм дъ.обър специалист в професията си, но това не ми помага в отношенията ми с мъжете, повярвайте ми, много съм разочарована.
цитирай
155. анонимен - Жена
24.08.2012 00:08
Явно доста късно попадам на този пост, но го прочетох внимателно. За съжаление съм напълно съгласна с автора. Начинът на мислене на българският мъж (а и не само) е точно такъв, независимо дали го признава или го крие чрез "сладки" приказки. Твърде много хора критикуват автора в мненията си, но всъщност критиката е предизвикана основно от безпощадния цинизъм на поста, което обаче не прави нещата по малко верни.....отново за съжаление. Така, че от мен поздравления за смелостта да напишеш истината... мисля, че доста жени всъщност добре я осъзнават и все по малко проявяват склонност да си затварят очите....или поне така се надявам :-).
цитирай
156. анонимен - Уважения към автора, но това ако е ...
19.09.2012 16:46
Уважения към автора, но това ако е мисленето на всички мъже!-Трагедия
цитирай
157. анонимен - buy generic viagra 636 5070
17.10.2012 18:03
<a href=http://buyviagraonlinemall.com/#6233>buy viagra</a> - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#15591>buy generic viagra</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#19973 buy generic viagra
цитирай
158. анонимен - payday loans online 694 3893
17.10.2012 18:55
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#13008>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#11333>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#11954 payday loans online
цитирай
159. анонимен - payday loans online 589 15805
17.10.2012 23:32
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#17474>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#13927>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#8620 payday loans online
цитирай
160. анонимен - buy levitra online 2007
20.10.2012 08:31
<a href=http://orderlevitrahere.com/#kxtrn>buy cheap levitra</a> - <a href=http://orderlevitrahere.com/#voplv >buy levitra</a> , http://orderlevitrahere.com/#ycxch levitra 20 mg
цитирай
161. анонимен - online kamagra 15243
21.10.2012 12:36
<a href=http://orderkamagranow.com/#dppiy>buy kamagra online</a> - <a href=http://orderkamagranow.com/#xgmfa >order kamagra online</a> , http://orderkamagranow.com/#oprmx order kamagra
цитирай
162. анонимен - payday loans 903 8928
21.10.2012 15:35
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#18243>payday loans</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#2183>payday loans</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#8033 payday loan
цитирай
163. анонимен - viagra online 314 2242
21.10.2012 18:17
<a href=http://buyviagraonlinemall.com/#13533>viagra online</a> - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#12840>buy generic viagra</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#7188 generic viagra
цитирай
164. анонимен - viagra 50 mg 19195
22.10.2012 02:30
[url=http://ordercheapviagrahere.com/#ieqyg]buy generic viagra[/url] - <a href=http://ordercheapviagrahere.com/#ggqnh >viagra 200 mg</a> , http://ordercheapviagrahere.com/#gxlyk viagra 120 mg
цитирай
165. анонимен - cialis 60 mg 8651
23.10.2012 02:27
<a href=http://ordercheapcialishere.com/#zoraz>cialis online</a> - <a href=http://ordercheapcialishere.com/#xatvr >buy cialis online</a> , http://ordercheapcialishere.com/#kylkk cialis 10 mg
цитирай
166. анонимен - payday loans 564 7413
23.10.2012 07:10
<a href=http://paydayloansveryquickly.com/#16226>payday loans</a> - <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#6880>payday loans</a> , http://paydayloansveryquickly.com/#7083 payday loans
цитирай
167. анонимен - cialis online 914 9488
23.10.2012 08:07
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#18933>cialis online</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#3759>cialis online</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#4424 buy cialis online
цитирай
168. анонимен - buy cialis 402 8726
23.10.2012 15:54
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#7839>buy generic cialis</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#13931>buy generic cialis</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#2938 cialis online
цитирай
169. анонимен - viagra online 2291
24.10.2012 08:21
<a href=http://viagrastorehere.com/#nxzmb>cheap viagra</a> - <a href=http://viagrastorehere.com/#swezt >buy viagra</a> , http://viagrastorehere.com/#eegoi buy viagra
цитирай
170. анонимен - cialis online 10909
25.10.2012 06:21
<a href=http://cialisstorehere.com/#yibzd>generic cialis</a> - <a href=http://cialisstorehere.com/#ioogh >buy cialis</a> , http://cialisstorehere.com/#mcwso cialis online
цитирай
171. анонимен - buy levitra 14282
25.10.2012 19:55
<a href=http://levitrastorehere.com/#syupu>buy levitra online</a> - <a href=http://levitrastorehere.com/#gfvzz >levitra online</a> , http://levitrastorehere.com/#cfsgf buy levitra
цитирай
172. erikakoeva - знам, че темата е стара, но
06.02.2013 13:43
Тази беше темата, която ме накара да се свържа с теб, за да потърся мнението ти. Ако кажа, че те разбирам, вероятно ще шокирам много от хората, изказали се тук, но всеки си има мнение, нали така, и това му е хубавото всъщност. Разбирам те, защото аз също като теб ценя красотата, във всяка форма, но визирам физическата в случая. В красотата ти влагаш не само природната даденост, а и тази, за която жената сама е допринесла чрез грижи за себе си. За мен също е важна. Не само заради гените и понеже оставащите символи са малко, няма да се отклонявам, разводнявайки написаното с други важни неща, които формират целия облик на жената. Пиша за красотата на жената. Аз търся същото в мъжа, без да го идеализирам също като теб. Ще сменя думата търся красотата, с отдавам й значение, защото това - красотата, е показател, че човек иска най- доброто за себе си и то се изразява в това да съхрани красотата си, ако я има природно, или да я развие максимално според това до колко е добра природата с него. Това е себеуважение и затова аз му отдавам значение и затова разбирам усилието да "блъскаш" във фитнеса с намерение да направиш най - доброто за себе си. Не е единствено суета. Много повече е. Мисля,че думата себеуважение най-много приляга. И затова и аз не оставам безразлична, когато срещна красота в другия пол. Естествено след това влизат в ход и други преценки, които формират крайната преценка, но на красотата отдавам заслуженото място, защото дали природна даденост, съхранена и изявена, или формирана такава, тя говори за притежателя й не малко. А относно това което се обсъди успоредно с тази ти тема, а именно критиката към теб свързана с това, че няма жена, която да приеме мъж, който си позволява докато е с нея да бъде и мъж с други, то бих казала- ако е достатъчно интелигентен да не я компрометира и не я лишава от усещането за жена, то никой не е наранен. Защото нещо, което не знаеш и не знае никой от средата ви, или лично неговата, не боли. Когато обичаш обаче не изневер
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: realtornado
Категория: Тя и той
Прочетен: 1355660
Постинги: 14
Коментари: 1303
Гласове: 175
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031