Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2012 13:36 - Те тва го има само в България
Автор: realtornado Категория: Забавление   
Прочетен: 5165 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 01.07.2012 14:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Българите сме привилигировани. Има неща, които никъде другаде не могат да бъдат видяни и усетени. Трябва да сме горди!  В списъка с уникалните преживявания освен Джулай морнинг може да бъде включено спирането и съответно изгрева на тока.  Това създава много приятни емоции докато си в залата легнал под прилична тежест и изведнъж ти изчезне от погледа или още по-добре да си на пътеката бягайки. А защо не ако вършиш нещо важно на компютърчето и не си записал или пък ако си разглобил нещо с 200 000 хиляди чаркове в него и прехапвайки устни в концентрация слагаш нещо дребно в нещо малко, внимавайки да не счупиш трето и ПРАС - минаваш на играта тука има тука нема. Но това не е всичко разбира се. Плсьоснал си се на леглото след това и гледаш шарките бягащи по тавана докато минават колите и изведнъж остра светлина ти пробожда очите, защото си зяпал към лампата. Джулай морнинг ряпа да яде.  Като минат тъмните петна от този бърз изгрев не се надяваш дори и стоиш без да правиш нищо, защото знаеш, че може всеки момент да го загасят пак, свикнали сме. И ето след 10тина минути хоп романтична тъмнина отново. Но това за калените българи нищо не е. Ето идва за втори път изгрева, но ние знаем да не се надяваме още. Чакаме и чакаме да изгасне пак за всеки случай. Минава време, не изгася... отпускаме се. Почваме да правим това, което сме оплескали като е изгаснал тока. В началото внимателно и без да подхващаме нещо, което да не можем да замразим като ни тресне тъмнината, но после се развихряме и забравяме най-после за тока....., но точно тогава  .... това може да свари и най-опитните от нас неподготвени. София погледната от горе сигурно прилича на огромен парти ланд с тези мигащи като цвето-музика светлини.  
Към списъка с уникалните преживявания трябва да включим и удоволствието да станеш сутринта, да се засилиш към банята, пуснеш водата и пред сънения  ти поглед да видиш как чешмата се опитва да засмуче пастата за зъби от четката. Това не ми се беше случвало. Не знам защо, но в този момент ми досвидя за пастата. Kазах си моя си е и дръпнах четката като малко дете, което си пази бонбоните от батковците. Ето че водата идва с пукот и трясък след няколко часа. Има наситен кафеникав цвят. Изчакваш да си смени цветовете докато стигне до някакъв поне леко прозрачен, посягаш към нея, но пукот и пак нов нюанс на цигански загар потича. Чакаш пак, ето поизбистри се ... е горе долу поне ... оп не ... това пък сега какво е. Питаш се дали ентелегенцията копаща до блока да не е решила освен кал да метне и малко масло да смаже нещата и водата да тече по гладко. Нищо пак й се радвам...ша почакам.

Поне тока не изгасна докато пиша поста. Къде другаде може  да ти стане кеф от т"ва питам аз? :)

Тука сме уникални. 


Тагове:   България,   само,   Джулай,


Гласувай:
7



1. smthtoremember - ...с два номера по-малки обувки
08.12.2012 01:20
:))) Чета това, което си написал и се сещам за стар виц, в който един човек винаги си купувал обувки по-малки с два номера, за може, когато ги свали в края на деня, да си каже: "е*ати кефа!" Как иначе ще оценим това, което имаме :))
Мога само да поздравя играещите за Голямата награда, на които отоплението им е на ток и сгряват вода с бойлер. Тогава и уюта, който носят танцуващите фигури по тавана, появили се от фаровете на минаващите коли, не помага! Не пробвайте и с "милооооооо, виж колко е романтично!" Милото в този момент просто умира бавно и в мъки от студ... Ако до час не свеДне, просто палете колата към най-гостоприемните приятели или роднини. Тук вече говорим за оцеляване!
Не знам дали това го има само в Бг, но.. егати темата отвори :))))))))
цитирай
2. erikakoeva - определено сме уникални и вероятно затова оцеляваме
06.02.2013 11:32
Честно! Много се забавлявах. Стоя си сама в офиса и се смея с глас и се надявам да не влезе някой в този момент, защото работата ми предполага сериозно отношение. Трябва да бъдем над нещата, иначе тотално ще се сдухаме, защото това което си описал е само част от битието в нашата невероятно красива и нестандартна България. Оценявам чувството ти за хумор и е хубаво, че пречупваш нещата през него.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: realtornado
Категория: Тя и той
Прочетен: 1355647
Постинги: 14
Коментари: 1303
Гласове: 175
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031