Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2010 16:20 - Какво е любовта
Автор: realtornado Категория: Тя и той   
Прочетен: 36430 Коментари: 56 Гласове:
17

Последна промяна: 26.03.2010 16:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Това не е мъжката гледна точка, а само моята. Попитаха ме и отговарям.

Любовта е да дойдат да ти почукат някой ден на вратата и да ти се каже: Или ти умираш или твоята любов и ако си ти никой няма да разбере защо си си дал живота.
Трябва да искаш да кажеш АЗ без нито миг колебание с такава увереност с каквато не си бил никога в живота си.
Трябва да си едно цяло с този човек. Да дишаш заедно с него. Ако той спре да диша ти също умираш, ако той се смее ти също се смееш дори преди това болката да те е раздирала безмилостно, ако любовта ти плаче ти също плачеш, ако него/нея я боли теб  те боли повече, ако не е до теб чувстваш сякаш някой реже от теб големи късове с тъп нож, като видиш влюбения поглед отправен към теб да си най-частливия човек на света, като го докосваш и целуваш да трепериш и да се побъркваш до лудост, когато си до него да летиш, когато го любиш да спреш да същестуваш, да си готов да дадеш всичко за да си още един миг с този човек, да имаш силата на армия когато трябва да спасиш любовта си, да имаш музата на най-великия поет когато искаш да изразиш какво изпитваш... и това е една малка част.

В това вярвам, това търся и нищо по-малко не може да сме спре да търся!

Амин



Тагове:   мен,   Какво,


Гласувай:
17



1. анонимен - Ех, че хубаво....
26.03.2010 21:41
кажи по кой тротоар ще минеш Любов, за да ет срещна случайно...
но като гледам аватара ти, по-добре да мина по другия и само да ет зърна..отдалеч
:)))))
браво на майка ти, и на баща ти, и на жените, които са те "възпитали" такъв какъвто се представяш.
ти истински ли си?:(
цитирай
2. realtornado - Дали съм истински...
26.03.2010 23:34
С всичките си плюсове и минуси давам повече чувство за реализъм от автобус на Софийски градски транспорт препълнен рано сустрин до пръсване :)
Истиснко, нормално момче съм.
Това което съм написал никой не го е възпитал в мен. Така аз съм решил, че го искам, като идеята се е изкристализирала с течение на времето и опита който придобивам с жените.
цитирай
3. realtornado - От една идея започва всичко при човека!
27.03.2010 06:58
Не съм успял да намеря това което съм описал и не знам дали ще успея, но имам голяма надежда и тя няма да угасне докато се чувствам мъж!
Искам да материализирам това което съм описал!
Любовта към близките, към домашен любимец, към учител и към Любовта на живота ти е различна и не може да се сравнява.
Вярно, че физическото е част от любовта между мъж и жена, а това е преходно, но съм на мнение че един човек може да остане супер привлекателен за теб много повече от колкото е общо прието. Очите никога не остаряват, аромата си остава, докосването е до последния миг на един от двамата!
цитирай
4. анонимен - 6te te popitam ne6to. . . ne misli6 li ...
27.03.2010 08:45
6te te popitam ne6to...ne misli6 li 4e tazi lubov za koqo me4tae6 e malko edin vid iluziq....
цитирай
5. protivnarkoticite - ...
27.03.2010 09:36
Не само физическото е част от любовта между мъж и жена и е преходно, а и това, което си описал. Това е първият етап от любовта, етапът на страстта - физическа и емоционална. Средно трае 2 години.
Любовта е причината, поради която искаш да останеш с човека, дори след като всичко това е преминало.
Успех в търсенето и намирането! И търпение - да изчакаш да минат поне 2-3 години, за да разбереш дали това е истинска любов или ....
цитирай
6. goldy3 - ооооо И ТИ СИ БИЛ ОТ РОМАНТИЧНИТЕ
27.03.2010 11:57
Добре дошъл в клуба успя да ме заблудиш. Пожелавам ти такава любов. Само внимавай че всичко което си пожелаеш наистина се случва. Успех
цитирай
7. realtornado - 6te te popitam ne6to. . . ne misli6 li ...
27.03.2010 12:49
анонимен написа:
6te te popitam ne6to...ne misli6 li 4e tazi lubov za koqo me4tae6 e malko edin vid iluziq....

Илюзия е да видиш нещо което реално не е там. Аз не съм я виждал тази любов до сега никъде.
Може би това което искаш да кажеш е че такова нещо няма в реалния свят...има я някъде и съществува в момента на много места, убеден съм в това.
цитирай
8. realtornado - Не само физическото е част от люб...
27.03.2010 12:51
protivnarkoticite написа:
Не само физическото е част от любовта между мъж и жена и е преходно, а и това, което си описал. Това е първият етап от любовта, етапът на страстта - физическа и емоционална. Средно трае 2 години.
Любовта е причината, поради която искаш да останеш с човека, дори след като всичко това е преминало.
Успех в търсенето и намирането! И търпение - да изчакаш да минат поне 2-3 години, за да разбереш дали това е истинска любов или ....

Прочети пак поста и помисли дали изобщо си го виждал това камо ли анализирал и осреднил.
цитирай
9. realtornado - Добре дошъл в клуба успя да ме заб...
27.03.2010 12:54
goldy3 написа:
Добре дошъл в клуба успя да ме заблудиш. Пожелавам ти такава любов. Само внимавай че всичко което си пожелаеш наистина се случва. Успех

Това, че правя дисекция на отношенията мъже-жени значи само, че обичам да си обяснявам нещата и умея да се изразявам. Не значи че не усещам нищо.
цитирай
10. анонимен - za men iluziq. . e izmamna prestava ...
27.03.2010 13:57
za men iluziq..e izmamna prestava ili misal, nqkakva neosa6tesvima me4ta..toest ti me4tae6 za takava lubov..no mislq 4e v realnostta ..tq e po druga....tiiiiii si q fantazira6 tazi lubov, no dali kogato q otkrie6 tq 6te bade takava..kakvato e v tvoite predstavi...po skoro iskam da kaja...da bade6 realist...
цитирай
11. анонимен - Dokato vijdash v jenite edinstveno ...
27.03.2010 16:04
Dokato vijdash v jenite edinstveno vanshnostta, trudno shte izpitash neshtata, koito si napisal tuk! Dvete ti statii nqkak ne se vrazvat! Kakvo? - Shte si gotov da umresh v imeto na krasotata, taka li? :)
цитирай
12. realtornado - Dokato vijdash v jenite edinstveno ...
27.03.2010 17:09
анонимен написа:
Dokato vijdash v jenite edinstveno vanshnostta, trudno shte izpitash neshtata, koito si napisal tuk! Dvete ti statii nqkak ne se vrazvat! Kakvo? - Shte si gotov da umresh v imeto na krasotata, taka li? :)

Аз не търся само вънщност, защото съм от мъжете с избор. Ехх, кой да чете....
цитирай
13. анонимен - Това, което си написал много ми х...
27.03.2010 19:13
Това, което си написал много ми хареса. И тук за мен не става дума за илюзия или реалност (в която насока тръгват някой коментари). Спомням си, че Платон, мисля, беше казал нещо за идеята за нещо и нейното отражение (на земята, например). Образно казано идеята за една пеперуда е истинското, а земната, реалната пеперуда е само бледо отражение, някакво много слабо копие на истинската пеперуда (като идея). Мисля, че точно това си уловил в този текст, защото истинската е любов е свята (не само любовта към мъж и жена).

В първия момент като го прочетох, може би защото го приех твърде буквално, си помислих, че по- скоро говориш за влюбване - то е едно такова, изпълнено с твърде много емоции. За мен да обичаш някого не е всеки ден да си с тоя човек и едва ли не да го боготвориш (и да не му забелязваш недостатъците - тук по никакъв начин не твърдя, че ти например, няма да му забелязваш недостатъците или нещо такова, говоря по принцип).
За мен да обичаш някого означава да искаш най- доброто за него, независимо това какво ще ти коства на теб.

Относно физическата раздяла ("сякаш някой реже от теб големи късове с тъп нож"), ако аз се чувствах така, досега да се бях самоубила или да си бях зарязала живота. Иначе метафората е мнго хубава.
Ако се има предвид душевно отдалечаване, в смисил, дори и да си с тоя човек, но започваш да чувстваш, че той става студен и отдалечен, мисля, че това е много вярно. Спомням си една мисъл, за съжаление не помня на кого: "Любовта е страдание, но не всяко страдание е любов".

П.П.: коментарите, писани на латиница не ги четох (опвадавам ви, само ако нямате фонетична!!! )
цитирай
14. rosenrot - до islina76
27.03.2010 19:20
islina76 написа:
... защото моята теория е: че любовта е към кръвтта, близките, а към останалите е физическо и отчасти душевно привличане, ...


Определено не съм съгласна с теб. Не отричам любовта към близките, но самия факт, че някой ти е роднина, не означава автоматично, че ти го обичаш или че той/тя те обича. Знам го от личен опит. Дори може да е точно обратното - точно твой роднина да се опитва да ти навреди. Тук аналогии с народните приказки също има много (като онази относно красотата сред коментарите в предния постинг на realtornado).

П.П. Постинг 14 също е мой, явно не съм се логнала...
цитирай
15. realtornado - за 14. анонимен
27.03.2010 22:16
Любовта е опасна!
цитирай
16. realtornado - 17. islina76
27.03.2010 23:10
Ти не казваш достатъчно за да се разбере дали когато си умирала за един човек е било просто временно "умопомрачение", но май на такова прилича. Човек може да се самозаблуждава за нещо цял живот.
цитирай
17. анонимен - =
28.03.2010 01:36
Нарочно прочетох поста ти и коментарите няколко пъти, за да разбера дали си човек с илюзии или Знаещ. Ти си един от Знаещите, които са наясно какво искат, видели са го, усетили са го в някаква степен макар и предполагам с различни жени в различно време. Най-важното - ти Знаеш, че Тя е Една и е родена за теб.

Ти си един от малкото хора на тези географски ширини, които ще получат това, което искат, защото ти просто Знаеш.

И понеже си мисля, че разбирам мъничко от Любов, един малък съвет от мен, ако ми позволиш- когато Я срещнеш не спирай да си повтаряш често ето това изречение.

"Очите никога не остаряват, аромата си остава, докосването е до последния миг на един от двамата!"

Измисляй си Я, твори Я във въображението си, съграждай Я в съзнанието си и не я губи, Тя ще е с теб толкова дълго, колкото успееш да Я задържиш под клепачите на очите си всеки път, когато ги затвориш. От теб и само от теб зависи дали, когато ги отвориш ще я видиш реална и стояща до теб.
....до последния миг. Ти го написа.

Наслади и се! Много е хубава да знаеш... :)))
цитирай
18. realtornado - за 19. gspot
28.03.2010 05:57
Не знам дали съм от клуба на Знаещите защото диплома никой не ми е дал :)
Знам обаче че съм от патилите и съм минал през доста. Наблюдавал съм доста и съм виждал доста неща които ще се случат само по малки косвени признаци :)
Не мисля, че е една...просто смятам че живота не дава толкова шансове да срещнеш подходящата си половинка често.

цитирай
19. анонимен - Като започнах
11.04.2010 03:29
да чета началото на блога си спомних Христо Смирненски и неговата Приказка за стълбата. Не губи душата си. Ако това ти е мисълта, а не някакво вътрешно преиграване то си на прав път. Любовта съществува... и тя е някъде там за теб и още някой. Засега доколкото разбирам неизвестна. Но... знае ли човек какво ще стане утре сутринта когато на някой ъгъл съвсем случайно се сблъскаш без да искаш с една замислена девойка. Поздрави и успех.
цитирай
20. анонимен - Вярвай!
16.04.2010 14:35
Приятелю-позволи да те наричам така!Вярвай в това в което вярваш- в истинската любов, в истинските чувства.Те са точно това,което описваш ти.Никак не очаквах човек на твоите години да вярва в такива вечни чувства.В днешно време те просто не съществуват-или са изродени,или са нагодени според нуждите на ивдивидите.Но истински-рядко ги има.Твоето мнение ме върна към вярата,че все още някой вижда нещата с истинската им същност! Не знам дали ще имаш късмета да срещнеш истинското момиче-дано да се случи! Другото не си заслужава!
цитирай
21. realtornado - да чета началото на блога си спомних ...
19.04.2010 15:23
анонимен написа:
да чета началото на блога си спомних Христо Смирненски и неговата Приказка за стълбата. Не губи душата си. Ако това ти е мисълта, а не някакво вътрешно преиграване то си на прав път. Любовта съществува... и тя е някъде там за теб и още някой. Засега доколкото разбирам неизвестна. Но... знае ли човек какво ще стане утре сутринта когато на някой ъгъл съвсем случайно се сблъскаш без да искаш с една замислена девойка. Поздрави и успех.


Ако чакам на шанса мисля, че няма да стане! Повечето хора, особенно жените виждат в случайността на едно запознанство романтичното. Иначе ако нещата са били подредени и нагласени отмъжа за да се случат това означава, че той може да го направи и със следващата и няма нищо "съдбовно". Това убива тръпката при жената.
цитирай
22. анонимен - Много правилни наблюдения имаш по ...
19.04.2010 15:50
Много правилни наблюдения имаш по отношение случайността на запознанството. В повечето случаи при мъжете нещата са нагласени-повтарят се с всяка следващао.Мнението ми не визира всички мъже,има изключения-когато има истински мъже,с истински чувства и желания само към една жена!
цитирай
23. realtornado - Приятелю-позволи да те наричам ...
19.04.2010 16:16
анонимен написа:
Приятелю-позволи да те наричам така!Вярвай в това в което вярваш- в истинската любов, в истинските чувства.Те са точно това,което описваш ти.Никак не очаквах човек на твоите години да вярва в такива вечни чувства.В днешно време те просто не съществуват-или са изродени,или са нагодени според нуждите на ивдивидите.Но истински-рядко ги има.Твоето мнение ме върна към вярата,че все още някой вижда нещата с истинската им същност! Не знам дали ще имаш късмета да срещнеш истинското момиче-дано да се случи! Другото не си заслужава!


Годините не са фактор който действа еднакво при всички.
Нищо вечно няма, но не пречи да потърсим това което ще ни се струва такова :)
цитирай
24. realtornado - Много правилни наблюдения имаш по ...
19.04.2010 16:20
анонимен написа:
Много правилни наблюдения имаш по отношение случайността на запознанството. В повечето случаи при мъжете нещата са нагласени-повтарят се с всяка следващао.Мнението ми не визира всички мъже,има изключения-когато има истински мъже,с истински чувства и желания само към една жена!


Истинския мъж не се определя по това към колко жени има чувства според мен. Но е вярно, че истинските чувства не трябва да се появяват често и това значи че дори един път да се появят в живота пак е постожение и това от там означава, че ако са повече от една или случайността е дала на един повече или наистина не е сериозен мъж.
цитирай
25. анонимен - Съжденията към колко жени може да ...
19.04.2010 16:34
Съжденията към колко жени може да има чувства един мъж - ако наистина е влюбен в една жена,той ще прави всичко по силите си за тази жена,ще постъпва точто както описваш ти любовта между двама.Не би допуснал любовта да си отиде.Това зависи и от двамата. Всичко е много сложно-когато ти се стремиш да запазиш всичко,а човекът,когото обичаш е на друга вълна- какво да запазиш,какво да спасиш.Остават разочарования и лъжи
цитирай
26. realtornado - Съжденията към колко жени може да ...
19.04.2010 16:38
анонимен написа:
Съжденията към колко жени може да има чувства един мъж - ако наистина е влюбен в една жена,той ще прави всичко по силите си за тази жена,ще постъпва точто както описваш ти любовта между двама.Не би допуснал любовта да си отиде.Това зависи и от двамата. Всичко е много сложно-когато ти се стремиш да запазиш всичко,а човекът,когото обичаш е на друга вълна- какво да запазиш,какво да спасиш.Остават разочарования и лъжи


Това за което ти говориш не е любов. Така както гледам ти описваш случая когато единия човек е влюбен в другия. Като ми кажеш, че не е на тази вълна и че остават разочарования и лъжи ми става ясно, че говориш от опит. Само че трябва да знаеш, че аз говоря когато любовта е споделена и без граница.

цитирай
27. анонимен - Човек може да бъде сигурен само в ...
19.04.2010 17:14
Човек може да бъде сигурен само в своите чувства.Говоря за този момент,когато в началото любовта е неконтролируема и е без граници,но след време единият се отдалечава.Вярвам,че има и наистинас поделена любов,продължила във времето
цитирай
28. realtornado - Човек може да бъде сигурен само в ...
19.04.2010 17:17
анонимен написа:
Човек може да бъде сигурен само в своите чувства.Говоря за този момент,когато в началото любовта е неконтролируема и е без граници,но след време единият се отдалечава.Вярвам,че има и наистинас поделена любов,продължила във времето


Не трябва да се бърка влюбването с любовта. Единия човек може да е само влюбен, а другия готов за истинска любов, но тя така и да не се случи. Ако единия тръгне да се отдалечава значи това не е любов или някой от двамата е сгафил сериозно.
цитирай
29. анонимен - Колко пъти, според теб човек трябва ...
19.04.2010 17:25
Колко пъти,според теб човек трябва да доказва и показва любовта си,докато намери истинския.Знам много добре за каква любов говоря-за истинската любов.Но можеш ли да знаеш какво ще се случи след време- вярвал си,приемал си,че другият те обича,но след време разбираш,че е било само игра от негова страна.Говоря точно за това-че е трудно да откриеш точният човек,който е на същата вълна като теб,който може да диша чрез тебл,да живее чрез теб
цитирай
30. xxxx - Обичам да надничам по блогерията на чуждото, и мноу мола без да ми се ответва хъхъ
19.04.2010 17:41
тва си е само по мнението моето, тъй де, ай я хъхъхъ
"..че другият те обича,но след време разбираш,че е било само игра от негова страна.." Ай, яй яй, лошава работа, игра въх мър малии.. игра е до първата, втората, третата, четвъртата, петата, шестата, седмата, осмата, ... 60-та среща.. За каква игра говорим, ако след време ще ми разбираш такива ужасяващи фантасмагорични неща..
Всичко е в парата.. а тя изпари ли се, цветето увяхва.. Любовта е за да се ражда.. отново и отново, агейн & агейн,.. Ъъъъъъ всъщност нека да е ИГРА, готино е да е ИГРА, без играта е скучно..
влюбени да сте, егати кефа.. (ъъъъ който ми открадна love-то, нека да ми го върне, шъ плачкам пък ъъъ)
и нИ съ заяждам, кефкъм съ пък..
и само да съ изкажа, много истински мъже могат да са влюбени по вече от един път.. чувство е.. нека да диша..
:p
цитирай
31. realtornado - за 29. анонимен
19.04.2010 17:46
анонимен написа:
Колко пъти,според теб човек трябва да доказва и показва любовта си,докато намери истинския.Знам много добре за каква любов говоря-за истинската любов.Но можеш ли да знаеш какво ще се случи след време- вярвал си,приемал си,че другият те обича,но след време разбираш,че е било само игра от негова страна.Говоря точно за това-че е трудно да откриеш точният човек,който е на същата вълна като теб,който може да диша чрез тебл,да живее чрез теб


За съжаление ако един човек не е красив шансовете да намери истинската любов е много малка. В повечето случаи и хората се примиряват с това което са успели да грабнат от избора който имат. Тъй като не можем да стоим сами за това заблуждаваме другия за истинските си чувства и дори себе си за да сме по щастливи и спокойни. Тази илюзия издържа различно време, дори цял живот и за това трудно се вижда от "пострадалите" при раздяла защо се е случило и търсят причината в нещо различно. Например какво направих аз за да го отблъсна. Лошото е че жената много пъти с течение на времето се привързва до такава степен, че бърка чувството с любов. В началото ако не е било значи и после е малък шанса да е.
Не мисля, че има рецепта да се открие истинската любов. Но ако съм на мястото на жена (тъй като мисля че си жена) ще се погрижа външния ми вид да е перфектен на базата на това което има - перфектно тяло, перфектна кожа и коса, пасващ сексапилен стил, хубав грим и т.н. Освен това трябва да си намери поведението което и върви на нея най-много - например лъчезарна или загадъчна или лъскава или первезна или комбинация от тези и т.н. Варианти много. Всичко това ако е изпълнено правилно ще увеличи шансовете на една жена да си намери мъж който да я обича истиснки.
цитирай
32. анонимен - Съжалявам, тук никак не съм съгл...
19.04.2010 17:56
Съжалявам,тук никак не съм съгласна с теб.Това явно е твоят критерий. Толкова много мъже и жени съвсем не са красиви,излъчващи сексапил,и тем подобни суетни измишльотини.Мисля,че ти нещо бъркаш наистина любовта с нещо друго.В тозис луча предпочитам мнениоето на хххх
цитирай
33. realtornado - за 32. анонимен
19.04.2010 18:04
Суетни измищльотини?
Красотата при жените е най-желаното нещо на планетата... нима наистина не можеш да видиш доказателствата за това????
Не бъркам любовта! Ако за теб е нещо различно напиши го да видим. Аз съм написал какво е за мен.
И би ли ми обяснила какво казва xxxx по същина според теб....
цитирай
34. анонимен - ???
19.04.2010 18:46
realtornado написа:

За съжаление ако един човек не е красив шансовете да намери истинската любов е много малка.


Пич, цъ! Цъ.

Много крайно ще бъде това, което ще напиша, ама да не искаш да ми кажеш, че инвалидите, хората ощетени от природата по някакъв начин не могат да намерят истинска любов. Това изречение малко ми звучи като нацистки лозунг. Крайно е доста.
цитирай
35. realtornado - За съжаление ако един човек не е ...
19.04.2010 23:15
gspot написа:
realtornado написа:

За съжаление ако един човек не е красив шансовете да намери истинската любов е много малка.


Пич, цъ! Цъ.

Много крайно ще бъде това, което ще напиша, ама да не искаш да ми кажеш, че инвалидите, хората ощетени от природата по някакъв начин не могат да намерят истинска любов. Това изречение малко ми звучи като нацистки лозунг. Крайно е доста.


Разбира се че могат. Има варианти при които хората се влюбват заради други качества в човека, извън физическите.Аз просто казвам кое се случва най-често, а не че винаги така се случва. Обаче най-често външния вид оказва огромно влияние за да се влюби един мъж в една жена и жена в неравопоставено положение ще й е по трудно да намери истинската любов. Обратното е по-лесно, но пак трудно.
Това че не е състрадателно да го казвам не значи, че аз съм емоционален инвалид или проповядвам неравноправие за ощетените , а че за мен това се случва в живота. Не казвам че е правилно или грешно, просто това е реалността. Случвало ми се е да си мисля какво би станало ако се озова до красиво, но сляпо момиче...дали тя ако има всичко останало нужно за да се влюбя в нея недъга й би ми попречил... така и не намерих отговора.
цитирай
36. troia - Мислех си, че само жените очакват ...
22.04.2010 15:25
Мислех си, че само жените очакват "принца на бял кон", но имало, които очакват "принцеси"... Почвам да си променям мнението. Все още има романтици и идеалисти.. Пожелавам ти от сърце да срещнеш голямата истинска любов, но те уверявам това е много трудно. Познавам хора, които цял живот я търсят и очакват и така си отиват с отворени очи. Звучи тъжно и песимистично но е истина.
цитирай
37. realtornado - за 36. troia
22.04.2010 23:29
Да ти кажа нищо не очаквам само да се случи, а активно и дейно предизвиквам съдбата и късмета :)
Имаше един израз на латински:
Fortes fortuna adiuvat
Което значи, че богинята на късмета е по вероятно да помогне на тези, които рискуват или предприемат нещо.
Мерси за пожеланието.
цитирай
38. анонимен - buy viagra 657 6323
18.10.2012 05:14
<a href=http://buyviagraonlinemall.com/#8341>buy viagra</a> - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#17012>buy generic viagra</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#4370 generic viagra
цитирай
39. анонимен - payday loans online 708 16090
18.10.2012 11:38
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#7616>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#2174>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#15009 payday loans online
цитирай
40. анонимен - payday loans online 734 14594
18.10.2012 16:34
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#20740>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#12681>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#431 payday loans online
цитирай
41. анонимен - payday loans online 342 677
18.10.2012 20:26
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#20190>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#17870>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#251 payday loans online
цитирай
42. анонимен - payday loans online 630 16335
19.10.2012 01:10
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#5243>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#15580>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#18993 payday loans online
цитирай
43. анонимен - payday loans online 413 1239
19.10.2012 03:43
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#18484>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#19670>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#8497 payday loans online
цитирай
44. анонимен - buy kamagra cheap 18711
21.10.2012 07:01
<a href=http://orderkamagranow.com/#gozph>order kamagra online</a> - <a href=http://orderkamagranow.com/#owhrb >buy kamagra jelly</a> , http://orderkamagranow.com/#wjima buy kamagra soft
цитирай
45. анонимен - cialis without prescription 15095
21.10.2012 21:44
<a href=http://ordercheapcialishere.com/#lxamp>buy generic cialis</a> - <a href=http://ordercheapcialishere.com/#pmntj >cialis without prescription</a> , http://ordercheapcialishere.com/#itbnm buy cialis
цитирай
46. анонимен - reobrecox
22.10.2012 16:34
<a href=http://allbestedmeds.com/compra-avana-italy.html>comprar avana</a> There is no doubt with ED or impotence the blood levels of 50 mg 100 mg. http://allbestedmeds.com/acheter-avana-france.html - avana I just take a that Avanafil is going to make your life sex in the next start taking Avanafil no where foreplays can play. http://allbestedmeds.com/buy-avana-usa.html buy avana The nitric oxide causes you have to be very fast onset of monophosphate cGMP. But its main selling the FDA in April studies to date were headache flushing stuffy nose in the same class.
цитирай
47. анонимен - buy cheap viagra 8814
22.10.2012 23:45
<a href=http://ordercheapviagrahere.com/#xaksj>cheap viagra online</a> - <a href=http://ordercheapviagrahere.com/#fzamb >buy generic viagra</a> , http://ordercheapviagrahere.com/#grywj viagra 25 mg
цитирай
48. анонимен - levitra online without prescription 9417
23.10.2012 06:23
<a href=http://orderlevitrahere.com/#gbbjl>levitra 40 mg</a> - <a href=http://orderlevitrahere.com/#fuxng >cheap levitra online</a> , http://orderlevitrahere.com/#ideiv buy cheap levitra
цитирай
49. анонимен - payday loans 603 14678
23.10.2012 18:44
<a href=http://paydayloansveryquickly.com/#15641>payday loans</a> - <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#20741>payday loans</a> , http://paydayloansveryquickly.com/#13057 payday loans
цитирай
50. анонимен - cialis online 932 19875
24.10.2012 02:23
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#17386>buy cialis</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#12694>generic cialis</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#15353 cialis online
цитирай
51. анонимен - buy cialis 223
25.10.2012 03:49
<a href=http://cialisstorehere.com/#ziljl>cialis online</a> - <a href=http://cialisstorehere.com/#taneo >generic cialis</a> , http://cialisstorehere.com/#zrfmq buy cialis
цитирай
52. анонимен - buy kamagra 5276
25.10.2012 14:21
<a href=http://kamagrastorehere.com/#edgde>buy kamagra</a> - <a href=http://kamagrastorehere.com/#oxymi >generic kamagra</a> , http://kamagrastorehere.com/#iozlk cheap kamagra
цитирай
53. анонимен - cheap viagra 6120
26.10.2012 00:07
<a href=http://viagrastorehere.com/#sdybc>buy viagra online</a> - <a href=http://viagrastorehere.com/#aldne >buy viagra</a> , http://viagrastorehere.com/#mylty cheap viagra
цитирай
54. анонимен - buy cialis 729 21237
26.10.2012 05:51
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#1477>buy cialis online</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#4876>buy cialis</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#1248 buy cialis online
цитирай
55. анонимен - payday loan 19523
29.10.2012 13:07
<a href=http://instantloanhere.com/#kchxk>payday loan</a> - <a href=http://instantloanhere.com/#ondco >payday loan</a> , http://instantloanhere.com/#dnwwq instant payday loan
цитирай
56. анонимен - buy zithromax uk 839 15535
02.11.2012 06:51
<a href=http://buyzithromaxonline24h.com/#10974>buy zithromax</a> - <a href=http://buyzithromaxonline24h.com/#7403>cheap zithromax</a> , http://buyzithromaxonline24h.com/#17278 buy generic zithromax
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: realtornado
Категория: Тя и той
Прочетен: 1355561
Постинги: 14
Коментари: 1303
Гласове: 175
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031