Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2010 05:08 - Дата 12.03.2010
Автор: realtornado Категория: Тя и той   
Прочетен: 11895 Коментари: 19 Гласове:
0

Последна промяна: 13.03.2010 05:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Бяхме 5 момчета в Плаза студ. град, в чалга частта. Имаше като никой път много красиви и свободни момичета. Още с влизането страхотно чернокосо момиче прикова вниманието ми с поглед и танци. Изчаках да се убедя, че има интерес и вдигнах от далече наздраве. Тя отвърна с усмивка. След това продължи да кокетничи с поглед и буквално да ми изпива мозъка. Мъжете сме толкова лесни понякога. Не избързах и изчаках нещата да достигнат кулминация. Когато тя мина на път за тоалетната я спрях с думите, че трябва да внимава с този поглед да не урочаса някой . От там нататък контакта си стана от само себе си и тя през цялото време показваше с докосване и поглед, че ме харесва. Определено се дължеше на факта, че съм й допаднал на външен вид, защото доста глупости наговорих. Неща от сорта, че на мъжете са ни слаби ангелите, че имаме десетобална система, но нея не съм посмял да я оценя, че когато говорим с момиче ни е трудно да я гледаме в очите защото погледа ни се смъква по гърдите и тялото на момичето, но с нейния поглед тя приковава моя, нарекох я с друго име и т.н. Общо взето й надух главата и само факта, че ме беше харесала приемаше това което й казвам с усмивка. Тук таме успявах да направя нещо оригинално като например да й кажа, че ме е събудила към живот, защото иначе всичко ми е еднообразно, да пратя един от тези с барабанчетата да бие тъпаните край нея, а аз да я гледам с изпиващ поглед докато тя танцува за мен изкушаващо (просто тя се оказа танцьорка и това много й харесваше), През това време приятелката и сестра й ревнуваха много. До такава степен, че приятелката й отказа да се запознае с мен и после ме насоли с неразбираеми за мен думи. Накрая момичето се принуди да ми каже, че й е приятно с мен, но че са излезли по женски. Поиска да си разменим телефоните и да се видим. След като си разменихме телефоните се оттеглих. Между другото докато си говорихме за възрастта тя ми каза, че съм на 24 (а аз съм на 31). Това ме учуди. Нима жените не могат да познават възрастта на мъжете?! Не вярвам да беше опит за комплимент.
Малко по късно й подарих цвете купено от минаваща наблизо цветарка, но така че да изглежда като жест породен от желание, не от неудобство. Цветето преобърна нещата, защото малко по късно ме целуна и през цялата останала част от вечерта продължихме да се натискаме и целуваме на приливи и отливи.
Изживяването с такова невероятно момиче беше изключително. Още усещам аромата й по мен. Ето такива моменти могат да накарат един мъж да се чувства жив и да е доволен от всички свои усилия да се научи да разбира жените. Лицето й е още пред мен, усещам вкуса й, а цялото ми тяло е на високи обороти.
Дано всичко да се подреди, защото ми каза че си има гадже от три месеца. Това дали е достатъчно да се каже, че е в сериозна връзка?! Времето дали изобщо е от значение. Ще разбера съвсем скоро.
П.С.
Това сякаш се случва нарочно за да опровергае думите ми, че голяма част от българките са свити или надути.



Тагове:   дата,


Гласувай:
0



1. анонимен - opisal si edna savsem normalna s...
13.03.2010 08:59
opisal si edna savsem normalna slu4ka...osven samo s razmqna na pogledi i telefoni...ako naistina mi haresva6 ..bih se opitala da pogovorq i po seriozno s teb ..dori i na parva sre6ta... za da uspeq da te precenq...moje na van6en vid da mi haresva6.., no kato si otvori6 ustata i iztarsi6 ne6to prosta6ko da me otblasne6...nali taka...
цитирай
2. realtornado - Проблема с отварянето на устата
13.03.2010 11:57
Случвало ми се е често външния ми вид да предизвика интерес в момиче, но и също толкова често като си отворя устата да я отблъсна. Просто мозъка на мъжа не рядко окъсява край красиво момиче. Изглупяваме. Случвало ми се е дори момиче което се е запознало с мен да ми казват да си мълча и да изглеждам красив?!?! Явно не съм от сладкодумните.
Разбираемо е когато изтърся нещо просташко или говоря глупости докато съм с теб да те отблъсна. Дори се учудвам на жените, които изчакват да видят дали нещата ще се оправят когато мъжа си вземе въздух.
Така е, в случката нямаше нищо необичайно. Просто флирта беше наситен, естествен и приятен, защото момичето знаеше какво иска и не се притесняваше. Ето това вече е рядкост.
Рядко съм говорил сериозни неща при първи контакт с момиче. Никога не искате това, искате просто да се забавлявате.
Това за сериозния разговор на първа среща е абсолютно нормално да се случи. Без него явно сме тръгнали само за секс или убиваме време.
цитирай
3. анонимен - prav si. . . moj i da izglupqvate kato ...
13.03.2010 12:05
prav si...moj i da izglupqvate kato vidite krasiva jena.., noooooooooo eto..ako majat uspee da se vladee v takava situaciq..na men tova 6te mi haresa...... nepriqtno mi ..kogato majat se stapisa pred men...priemam go kato proqva na slab harakter...
цитирай
4. realtornado - Това е целта - да можем да говорим с вас нормално
13.03.2010 12:18
Проява на слаб характер е да не успееш да се овладееш, наистина. В повечето случаи мъжете успяваме, но когато момичето наистина ни харесва дори момчетата които имаме опит не сме никога на 100 процента с ума си край вас. И тук не говоря за крайно затъпяване, а за едно леко притеснение което се усеща по различни начини - някои мъже млъкват и блокират, други почват да говорят по много и все глупости, трети кършат ръце докато говорят, други се надуват, предлагат да почерпят момичето непрекъснато, побягват уплашени при първия тест и т.н.
Това притеснение в нас някои жени го намират за романтично, защото разбират какво го причинява.... ако проявата не е много силна и грозна разбира се и не ни кара да замръзнем.
цитирай
5. анонимен - da ti kaja. . i na men mi se slu4i edin ...
13.03.2010 12:28
da ti kaja ..i na men mi se slu4i edin maj da se poti i 4ervi pred men..i tooo dosta ulegnal maj....v na4aloto dosta se 4udeh za6to e takav, nooooo posle go prieh za ne6to normalno...no az predpo4itam vsi4ko da stava direktno..o4i v o4i... direktno da mi kajat 4e ne im dopadam i 4e ne im haresvam..az postyapvam taka i iziskvam sa6toto ot majete...
цитирай
6. realtornado - За съжаление нормите в момента не го позволяват
13.03.2010 12:36
Истината е, че ако сме открити и директни до крайност, както ти искаш ще е по-лесно. В момента обаче малко хора са готови за това и биха объркали директното с пошлото и вулгарното. Освен това ако сме директни и открити на 100 процента ще се изгуби магията... на мен лично ще ми липсва...
Все пак по едно време мъжът трябва да успее да се вземе в ръце :) Ако не го направи по-добре - нов :)
цитирай
7. анонимен - vapreki 4e sam direktna. . magiqta ...
13.03.2010 14:59
vapreki 4e sam direktna..magiqta okolo men sa6testvuva...ne se pritesnqvai, 4e 6te iz4ezne...nqma takova ne6to...
цитирай
8. realtornado - За магията
13.03.2010 15:39
Искам да си представиш как мъж идва при теб директно и казва - Искам да правим секс тази вечер, да спиш в нас и ако ни хареса да станем гаджета. Това значи да си директен на 100 процента. Кажи ми сега романтично настроена ли ще се почувстваш, омагьосана ли ще си :)
цитирай
9. анонимен - 6te zapo4na da se smeq. . i 6te go p...
13.03.2010 19:23
6te zapo4na da se smeq ..i 6te go pritesnq.... ubedena sam
цитирай
10. realtornado - Тук ти е смешно, но на живо съм почти ...
13.03.2010 20:24
Тук ти е смешно, но на живо съм почти сигурен, че няма да се смееш и ще го попариш здраво.
цитирай
11. stone - хубаво преживяване
22.04.2010 16:21
ама еба ли?
цитирай
12. realtornado - за 11. stone
23.04.2010 00:18
За съжаление - не. На следващия ден си беше ограничила входящите повиквания.
Според теб защо го е направила? Какво е твоето мнение...
цитирай
13. stone - има много причини
23.04.2010 14:50
най-вероятната е, че в разгара на момента се е държала курвенски, а на другия ден, след изтрезняването и след размислянето, си казва: абе снощи се целувах и натисках с един, дето кой знае откъде изскочи, леле каква курвенска постъпка, срам ме е от себе си, неудобно ми е да го виждам даже - и не ти вдига телефона.

затова си има стратегия - ако налетиш на целуване и натискане, трябва да имаш стратегия да ебеш същата вечер - вкл. логистична (която много често проваля нещата). ако не си убеден, че ще се получи - трябва да задържиш нещата, може да я мляснеш 2-3 пъти, но да се отдръпнеш след това и да се държиш на ниво.

хайде успех!
цитирай
14. realtornado - за 13. stone
23.04.2010 15:11
Звучи като едно от правдоподобните обяснения.
Винаги ми е било странно да откъсвам момиче от компанията й, но явно ще трябва да го правя когато мога.
Винаги съм се държал на ниво. Може пък това да е проблема ;)
цитирай
15. анонимен - Много ми се прииска да пиша,
23.04.2010 17:33
защото вече втори или трети постинг твой чета. Като цяло звучиш ми умно, но и леко недорасло... Трудно ми е да си представя, че си на моите години и разсъждаваш по този начин. Та по темата: девойката е действала като мъж. Прослушала те е. Но със сигурност не те е харесала достатъчно, че да иска да има връзка с теб. Още повече при запознанство в чалга дискотека. И повярвай ми, за едно красиво момиче е много лесно, знаейки, че привлича мъжките погледи, да накара един мъж да си мисли, че има интерес към него. Защото мъжа види ли красива жена спира да мисли с горната глава и тогава се активира долната. Но жените долавят тези сигнали и знаят какво следва.
И проблема не ти е, че си се държал на ниво. Проблема ти е, че тълкуваш грешно поведението на красиви жени :)
цитирай
16. realtornado - за 15. анонимен
24.04.2010 17:23
Ако една жена те целуне и не е пияна на кирка значи те харесва в общия случай.
цитирай
17. анонимен - ...
27.04.2010 14:14
realtornado написа:
Ако една жена те целуне и не е пияна на кирка значи те харесва в общия случай.


Тъй де. Но без продължение. Позабавлявала се е за вечерта и после кой откъде е. Харесването в някои случаи не е достатъчно за връзка. И на мен ми се е случвало, а съм убедена, че и на много други... Флирта не е предпоставка за нищо.
цитирай
18. realtornado - за 17. анонимен
03.05.2010 12:17
Когато си флиртувала само и не си искала продължение давала ли си телефона за да се видите пак?
цитирай
19. анонимен - До 17
10.08.2010 15:28
"Флирта не е предпоставка за нищо"- да, ако изключим опипване, целувки, минет, жанет, вагинално и анално ебане, други перверзии, ЕБЕнтуално връзка, после може сватба и деца, има нема 30 години ще минат като 3...като изключим това ТЪПА ПАТКО, флирта верно не е предпоставка за кой знае какво...Но изказването ти демонстрира типичната женска черта БЯГАНЕ ОТ ОТГОВОРНОСТ, наричана "СВОБОДОЛЮБИЕ". Един вид, духала си с гълтане на негър преди 12 минути, но това не пречи да се целуваш с гаджето и да му обясняваш странния вкус на устата си с "оная бира, дето пих одеве". Да, ти не си длъжна да си свястна, но поне да беше махнала къдравия косъм от зъбите си...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: realtornado
Категория: Тя и той
Прочетен: 1355664
Постинги: 14
Коментари: 1303
Гласове: 175
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031