Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2010 12:07 - За подхода на мъжете към жените
Автор: realtornado Категория: Тя и той   
Прочетен: 12727 Коментари: 16 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Това което ме удивлява е колко малко мъже подхождат елегантно при запознанството си с жените. Сякаш ги мързи да се напънат да помислят, кое е правилно и кое не.
Не може да си пиян като кирка и да очакваш шанса момичето да се отпусне с теб да е голям. Защо трябва да си пил за да имаш смелост да се запознаеш с момиче?!?! Какви мъже сме ако за това ни трябва алкохол?
Това да отидеш откъм гърба на момиче, да я боднеш с пръст и да изтърсиш няква глупост през рамото й е толкова показателно за опита на мъжете и техните качества.
Друг "оригинален" подход е група момчета да се изтърсят "елегантно" край група момичета и да започнат да танцуват "небрежно" край тях. Това направо ме вкарва в размисли. Мъжете искат да се блъскат в тях, да зяпат жените втренчено и от само себе си да стане закачката. Явно повечето от тях си мислят, че са невероятни танцьори и сексапилни пичове. А когато държат и биричка в ръка картинката е пълна.
Много се дразня когато група момчета са прекалено нахални и развалят вечерта на група момичета. Толкова ли е трудно да разберем мъжете, че това да предлагаш неприлични неща на жена с първите си реплики, да ги дърпаш все едно са предмети носи негативни емоции за всички и убива шансовете за запознанство с жените във визуален контакт със случващото се. Като се има предвид големината на повечето ни заведения това значи почти цялото заведение.
Винаги съм се чудил на мъже които се обличат сякаш не са излизали сред хора и гледали телевизия в близките няколко години. Това пуловери плетени от баба, потници, съчетания от дрехи които приличат по скоро на експеримент и прически с стил къпя се веднъж в месеца са толкова често срещани. А после защо жените са надути. Момичето се е гримирало и оправяло за да излиза с часове, а някои от нас даже не си правят труда да минат пред огледалото да видят нещо стърчи ли поне.
Огромна рядкост е момче просто да подходи към момиче или група момичета и да ги накара да се развеселят и отпуснат с първите си реплики още без да изглежда като пълен идиот.




Тагове:   мъжете,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - :)
12.03.2010 12:51
Ти много ги наблюдаваш тия момчета....
Като не впечатляват ще бъдат на самоубслужване:), ти само печелиш от цялата работа след като си идеаления.
Аз смятам, че жените не си заслужават труда да се държи човек неестествено пък каквото дойде, някакви джентълменски заучени реплики и клиширано поведение от същия тип впечатляват жени гледащи повече сериали от необходимоето.
По за уважение са тези дето не им пука, рошави, казващи глупости не на място и всичкия чар от подобни глупости, хора са, не захарни петлета.
Бий си дузпата за Милано, там впечатлявай с класа
цитирай
2. realtornado - Какво печелим
12.03.2010 13:42
Мислиш, че печеля когато край мен мъжете се държат като идиоти? Опитвал ли си да заговориш момиче след като някой и е смачкал настроението както трябва?
"Жените не си заслужават труда" казваш... тогава и ние не си заслужаваме труда. Толкова ли ниско сме паднали, че да не искаме да се постараят заради нас?
Да се държиш правилно когато се запознаваш с едно момиче не значи да си клише.
Ти можеш да уважаваш когото искаш и да харесваш когото искаш, но за мен е важно едно момиче да има правилното отношение към мен ако иска да остана край нея. И тук не говорим за изискано поведение, а за елементарни неща. Ако за теб е класа да не пускаш ръка на момиче когато се запознаваш с нея, значи че просто с теб имаме голяма разлика в мненията.
цитирай
3. panazea - Не смяташ ли , че човек трябва да се държи нормално !
12.03.2010 16:55
Естественият има по-големи шансове да бъде забелязан!
И не е необходимо да се прави на палячо!
Вътрешната радост и ентусиазъм при хората излиза на повърхността и това се нарича сексапил.
Не е необходимо човек да е борец или боксьор или каквото и да е , за да бъде забелязан! Достатъчно е да бъде естествен! Той не е на изпит и от оглеждането му не зависи живота му!
Според мен , това което важи и за двете страни е:
Другият е нормален човек като теб и има нужда от уважение като теб!
Уважение за уважение!
цитирай
4. realtornado - Какво значи да си естествен
12.03.2010 17:13
Казваш че трябва да сме естествени... хубава мисъл....я да я подъвчем.
Естествени ли сме ако за да изглеждаме добре на среща се обличаме по различно от това с което се носим всеки ден.
Естествени ли сме когато слагаме атрибути, оправяме си косата и слагате грим.
Естествени ли сме когато показваме хубавата си страна когато сме на среща.
Естествени ли сме мъжете когато отваряме врата на жената като се качва в колата когато сме на първи срещи.
Естествени ли са жените когато танцуват по страстно за да привлекат вниманието на едно момче.
Естествено ли е мъжа ако иска секс да не отиде да го каже на жената, а да увърта и да я подлъгва с цел да го получи.
Естествено ли е жената да подлага мъжа на тестове и да си играе с него за да разбере какви са му намеренията и дали струва.
Да си естествен не значи нищо в днешно време. Просто не трябва да се прекалява с маските и да сме открити колкото можем.
За уважението съм съгласен, но по точно правилото е - отнасяй се така с другия че да се чувства добре с теб. Има много хора на които не им дреме за уважението и искат други неща.
цитирай
5. panazea - В английския закон съществува клауза ,
12.03.2010 18:24
за разтрогване на връзка , ако жената е използвала изкуствени средства , за да подмами мъжа!
Значи вие сте защитени от женското коварство!
Жените танцуват страстно , не за да те предизвикат , а защото си им е в кръвта! Най-добрата танцьорка на древността е била Евридика и затова Орфей е свирел за нея!
Човек има добри и лоши черти! Не е зле първо да видим добрите! Има време да се запознаем и с лошите!
Мъжът не може навсякъде и винаги да иска секс . Сорри . Тук има табу!
Все пак трябва да са си близки! А не от вратата за краката!
Уловките и клопките са ясни!
В тях за съжаление попадат най- невинните и после получават доживотна присъда!
Говоря и за мъже и за жени!
Принципна разлика няма , когато бъде мамен някой!
Обществото изисква маските и много се съгласяваме да ги носим , за да нямаме неприятности!
Самото общество има нетърпимост към другите и затова има толкова клюки и клевети!
Какво ме интересува кой с кого е бил , това са си неща лични , между хората!
Но в Америка импичмънаха един президент дето не си връзвал гащите!
Значи самото общество се рови в бельото на хората , от там извлича облаги .
Дай пример как ще свалим маските!
Много ми е интересно!
Поздрав!
цитирай
6. realtornado - Въпроса беше дали трябва да се държим естествено
12.03.2010 22:03
Отговора е: не и се обосновах защо.
Аз лично не се чувствам застрашен от женските номера, а отегчен. Ако един мъж има нужда да бъде пазен от жена със закон значи има само половите белези.
Жените танцуват предизвикателно доста често за да привличат внимание. Нима не го знаеше ?! Иди в произволна чалготека и се огледай внимателно. Обаче не е танца това което ни привлича, а факта че жената иска да привлече внимание с него - от там значи че търси нещо и вече на нас ни става интересно. Освен това разбира се почертава и тялото си и развинтва фантазиите на мъжете.
Мъжът може да иска навсякъде секс, но ако иска да получи не бива да го прави освен ако не е магнит за жените. Жената се свива в черупка и мъжа се чуди как да я преодолее без значение дали го харесват или не, а не бива да е така. Поради тази причина се оказва, че тези които са харесвани от една жена са в същата ситуация както и тези които не са харесвани. Има ли логика в това?
Маските за мен са това поведение, което прикрива лошите ни черти и подчертава или създава лъжливи хубави. Те пречат само ако са от главата до петите. Няма лошо ако сме скрили очите си зад слънчеви очила ако ме разбираш.
Нека света да е по красив,
но не и толкова фалшив.
Нека сме смели,
но не и емоционално затъпели!

цитирай
7. анонимен - i tuk pro4etoh komentarite ti. . ...
13.03.2010 08:53
i tuk pro4etoh komentarite ti..to4no taka...predi vsi4ko trqbva da sme otkriti, istinski.....az li4no dopuskam edna gre6ka v ob6tuvaneto s majete mnogo sam direktna i kazvam napravo kakvo mislq...ako nqkoloi maj ne mi dopadne mu go kazvam v o4ite.., moje bi ne e korektno..no sam ttakava...6to trqbva da laja 4oveka i da mu davam razni lajlivi povodi....
цитирай
8. realtornado - Жените, които казват Не директно
13.03.2010 12:03
Много често просто се виждате в чудо от нахалните мъже, които не схващат от намек и му отказвате директно за да се махне. В това няма нищо некоректно. Мъже трябва да поеме риска когато се запознава с момиче да бъде отблъснат.
Да си директна значи и ако харесваш момче да му го покажеш, така че да те разбере. На вас жените това вече ви е малко по трудно.
цитирай
9. анонимен - az si go kazvam savsem direktno i ...
13.03.2010 12:06
az si go kazvam savsem direktno i otkrito vsi4ko..ne se sramuvam ot tova koeto mislq i 4uvstvam..
цитирай
10. realtornado - Въпрос
13.03.2010 12:20
Колко мъже се запознават с теб ако си по изискан бар средно на вечер ако сте само момичета?
цитирай
11. анонимен - 6to za vapros. . . . zavisi. . na po ...
13.03.2010 14:52
6to za vapros.... zavisi..na po mladi godini se slu4va6e vsqka ve4er da se zapoznaq s nqkogo...sega ne hodq po barove
цитирай
12. realtornado - И двамата знаем, че дори интересите ...
13.03.2010 15:48
И двамата знаем, че дори интересите да са ти променени бройката мъже които биха дошли да се запознаят с теб средно на вечер АКО и когато си излизала на бар определя много неща. Включително и това колко си директна. Повече бройка и щита се вдига. Когато при една жена за една вечер средно се изсипват няколко момчета тогава вече не можете жените да се опазите от това да претръпнете и да блокирате и тези които харесвате и тези които не харесвате.
Има дори момичета при които идва някое срамежливо момче веднъж на високосна и те пак се държат сякаш са на двубой.
Разбира се има и изключения и ти може да си от тях.

цитирай
13. анонимен - 6te ti otgovorq taka. . . . . az izb...
13.03.2010 19:24
6te ti otgovorq taka..... az izbiram s koi maj da bada...ne toi men
цитирай
14. realtornado - И тук няма да оспоря правото ти да ...
13.03.2010 20:39
И тук няма да оспоря правото ти да избираш мъже :)
цитирай
15. анонимен - :)
20.05.2010 23:35
В постинга е засегната доста сериозна, социална тема. Колкото и да се разисква, няма да се разбере кой е прав и кой не. Времето в което живеем е друго, робуваме на стереотипи, масово мъжете не се потдържат, а жените прекаляват с потдръжката. Това да се държиш като истински мъж мъжете не го възприемат като начин на живот, а като начин да впечатлят една жена
цитирай
16. realtornado - за 15. анонимен
21.05.2010 13:04
"Това да се държиш като истински мъж мъжете не го възприемат като начин на живот, а като начин да впечатлят една жена."
Много добре казано...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: realtornado
Категория: Тя и той
Прочетен: 1355678
Постинги: 14
Коментари: 1303
Гласове: 175
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031