Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2010 01:28 - Началото
Автор: realtornado Категория: Тя и той   
Прочетен: 20955 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 12.03.2010 02:18


Ако знаеш какво е това да оставиш един специален човек да те подмине или не успееш да го задържиш моя блог ще ти е интересен без значение дали си момче или момиче.
Ако си момиче и искаш мъжката гледна точка ще я получиш тук.

Предистория...
От години нещо ме подтиква да не се спирам да търся онова специално чувство и силни емоции, които само нежния пол може да даде на едно нормално момче. Предполагам всички хора са така, но при мен винаги съм усещал, че нещо липсва и не съм се спирал нито за миг да търся.  В началото беше предимно физическото преживяване, но сега като видях, че имам избор започнах да търся и нещо повече. Това е целия "пакет" от неща, които усещаш, когато срещнеш специален човек.  В момента съм на 31 години, но едва от няколко години чувствам, че съм тръгнал по правилния път и сякаш с всеки изминал ден все  повече успявам да се доближа до това което търся в жените. За съжаление още не съм усетил любовта! Но не съм тук за да се оплача от това, а за споделя това, което е в мен като преживявания, мисли и емоция. Искам да видя какво следва.

Една вечер след поредния разговор сред приятели за отношенията мъже-жени, моето умно братле ми каза - абе ти що не седнеш да ги пишеш тези неща дето ги говориш и да издадеш книга. Явно разпалвах страстите на всички край мен по тези въпроси. Дори да се шегуваше тогава брат ми, това по незнайни причини се загнезди в мен и ме човъркаше като идея. Да седна и да описвам нещата, които преживявам с другия пол, да усетя реакции и да споделя ми допадна като идея. Ето за това и стигнах до този блог.

Ще започна като описвам по-интересните си  и пресяти контакти с нежния пол, които ми се случват по няколко пъти на седмица. Това са тези запознанства, свалки и флирт с нежния пол, в които попадам толкова често, че ги забравям повечето до часове, а всъщност не заслужават да бъдат забравени, защото може да се научи по нещичко от повечето.

Много хора мислят, че е лесно да опишеш нещата такива каквито са, така че и другите да видят това което виждаш ти, но с техните очи; да усетят това което биха усетили ако са на твое място, но за това се иска опит и подходящите думи.  Това всичкото трябва да става без да пречупваш нещата от призмата на собственото си самочувствие, его и ревност. Мисля че мога да се справя със тази задача и това е една от причините да съм тук.

Ще добавям и общи впечатления от мои наблюдения върху общуването на мъже с жени в отделни постове.




Тагове:   Началото,


Гласувай:
6



Следващ постинг

1. анонимен - кефя се на готини мъже и жени, но от тях, мамка му, най-много боли..
18.05.2010 14:31
"Много хора мислят, че е лесно да опишеш нещата такива каквито са,.."

Дали е лесно да опишеш нещата такива каквито са..
Искам да пиша, затова не ме трий..
Все ми е едно какви глупости ще надрънкам излято от моето ВЪТРЕ, но искам да пиша.. искам да крещя.. Болиии.. много ме боли, наистина човек, много.. Баси и слабия характер дет се въргаля по мен..
и все пак, на пук на цялата гадория аз ти се усмихвам.. и ако не бях толкова ПО ИНАТА на характера, моя.., то щях да те изпрося..
цитирай
2. erikakoeva - Здравей истинско торнадо! Попа...
25.01.2013 16:11
Здравей истинско торнадо! Попаднах на твоя блог и при опита да изкажа мнение се принудих да създам свой собствен. Заинтригува ме твоята мъжка гледна точка. Регистрирах се днес и още не знам как става общуването между блогъри, затова моля те, дай мнението си по моята тема в моя блог, много бих искала да чуя мнението ти. Потребителското ми име е ерикакоева. Благодаря ти предварително!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: realtornado
Категория: Тя и той
Прочетен: 1355687
Постинги: 14
Коментари: 1303
Гласове: 175
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031